SENYOR PABLO: El modest fill de la Joana

És un restaurant sense pretencions però molt acollidor, ubicat en una zona de Les Corts que necessitava restaurants d´aquest tipus. Una cuina excel.lent i sense màscares, basada en bons productes de temporada, una curada presentació, una molt bona preparació i uns sorprenents preus. Una mica com tots els seus germans, que cada vegada estan creixent més per Barcelona. I és que el seu pare, en Roger Alemany, sap fer bones juguesques.

El Senyor Pablo és un local petit, amb un reduit nombre de cambrers, però lo suficientment eficients com per a fer-te sentir ben atès. I una carta no molt extensa però que dóna cabuda a gran diversitat de gustos. Un bon sortit d´amanides, un racó per a les pastes, carns, peixos i, sobretot, molta fusió, doncs en Els Fills de la Joana sempre hi ha lloc per a la cuina multiètnica. Així es pot prendre una tempura de verdures sobre base de fideus Yakitori o un bacallà gratinat amb musselina d´alls tendres.

Però apart dels seus sopars, la gran aposta d´aquest restaurant han estat els seus menús del migdia. Per 9,10€ pots degustar un àpat complert amb plats tradicionals de tota la vida, cafè, copa i puro.

És un lloc que, pel seu nom i la seva situació, passa desaparcebut, però aconsegueix reunir gran part dels elements necessaris per a deixar un bon record al seus clients.



FITXA
c/ Equador,47
Tlf: 93 419 87 57




Horari: tanca els diumenges i dilluns a la nit.
Tipus de cuina: mediterránia amb plats de fusió.
Plat estrella: la carta cambia periòdicament.
Bodega: modesta però correcte, com la resta del restaurant.
Preu mig: 18€
Menú: al migdia, 9,10€
Fumadors: es pot fumar.
Minusvàlids: està adaptat
Lavabos: petitons
Recomanable per: petits grupets que vulguin menjar bé a bon preu.

Com arribar-hi

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Vàrem anar al señor Pablo deu fer cosa d' un mes, i en varem sortir temendament decebuts. No només resulta poc acollidor (darrera la barra de l' entrada hi ha uns estants de vidre buits, sembla que estiguin de mudança, o fent dissabte), sino que a més el menjar no era gens bo (unes carxofes arrebossades de feia mil hores, un bacallà que va tornar a la cuina de tant salat ...)

Francament, un desastre.

Núria ha dit...

Doncs em sap greu que no t´hagi agradat gens. Jo sempre que hi he anat n´he sortit prou satisfeta, tenint en compte el preu, és clar...Sí que és molt senzill, però per 20€ o menys crec que està prou bé.