TANGERINA: L´espectacularitat d´una làmpara


Tots aquells que havien anat a menjar a l´antiga Torreta de Gràcia podran apreciar el canvi d´aquest local. Un canvi en tots els sentits: decoració, servei, menjar... potser la única cosa que s´ha conservat, curiosament, és la seva poca rapidesa.

El que anteriorment era el típic restaurant amb estovalles de cuadrets i tomàquets per a sucar-hi el pa preparats sobre la taula, s´ha convertit en un local modern, amb un toc de minimalisme i una forta presència de la il.luminació, ressaltada, sobretot, per la gegantina lampara que ocupa gairebé mig restaurant. La seva cuina ha passat de ser la típica casolana a oferir una carta, no molt amplia però sí força variada, amb plats tant originals com poden ser un bacallà confitat sobre carpacció de carxofes, un magret d`ànec sobre pasta fullada de poma o uns minicanelons de carbassó farcits de llagostins.

La terrasseta és la mateixa, potser més arregladeta però tant acollidora i fresca com la d´abans; una gran opció per a un sopar d´estiu.

I el seu servei s´ha multiplicat. Un gran planter de joves i simpàtics cambrers atenen als comensals, sempre amb un somriure a la cara, cosa del tot necessària quan pots estar més d´una hora entre plat i plat.

Però tot i no ser un lloc de menjar ràpid, una visita al tangerina val la pena. És un lloc de lo més agradable i el seu menjar val molt la pena.


FITXA
c/ Verdi 179-181
Tel: 93 237 02 68


Horari: Dilluns de 13h a 16h; de dimarts a dissabte, de 13h a 16h i de 21h a 24h.
Tipus de cuina: creativa d´autor
Plat estrella: minicanelons de carbassó farcits de llagostins i ceps
Menús : de dilluns a dijous a les nits, 20€; menú per grups a 28€.
Preu mig: 30 - 31 euros
Bodega: senzilla
Fumadors: com abans, el que ténen és una petita zona de no fumadors a la part de dalt.
Minusvàlids: no està adaptat
Lavabos: correctes, llàstima de l´alçada dels esglaons (si has begut massa)
Terrassa: molt bé
Recomanable per: gent que no tingui molta pressa

Veure carta

La seva web

Com arribar-hi

2 comentaris:

Jordina ha dit...

Hola! segueixo amb les teves recomanacions i he anat al tangerina. M'ha agradat molt, el menjar boníssim com deies i el cambrer que teníem molt amable, feia temps que no trobava ningú tan agradable. No van ser lents, però perquè la crisi em sembla que els està fent mal i pràcticament no hi havia ningú. I ens van dir que la part de dalt era per no fumadors. Gràcies!

Núria ha dit...

M'alegro que t´agradés. I m´apunto lo de la zona de no fumadors al pis de dalt, no en tenia ni idea. Moltes gràcies.