KABARA: Fresc i informal

D´entre els molts restaurants que s´estan posant pel barri del Raval, n´hi ha de moderns i 'fashion', de casolans tradicionals, de tendència 'cutre', i n´hia ha que són com el Kabara. Només creuar la seva porta ja et fas una idea de la clientela a la que va destinat: gent jove i grups d´amics. És un lloc totalment informal. Amb les parets pintades de diversos colors, predominantment de tons vermells, taules velles però decorades manualment amb esquitxades de pintura, una il.luminació bastant escassa i música ambient.

El menjar que ofereix i els seus preus, també s´adequa totalment al públic que el sovinteja. Una carta formada per amanides, originals entrepans, alguns plats de pasta i els, cada vegada més de moda entre el jovent intercultural, falaffels, hummus, pollastres al curry i plats amb tocs d´altres països llunyans. Tots ells bastant complerts i ben preparats, però amb l´inconvenient de no poder degustar-los acompanyats d´un bon vi, doncs la seva bodega és tan escassa que lo millor que et poden recomanar les simpàtiques cambreres és el vi de la casa, tot i reconèixer que no és massa bo.

El local no destaca per la seva comfortabilitat. Les taules són petites i degut a la seva, suposadament, restauració casolana necessiten una bona falca per a que no et tiris la beguda per sobre a la primera de canvi i taquis al veí del costat, que segur que el tens gairebé a sobre degut al poc espai que hi ha entre les taules i lo molt concorregut que està el restaurant. Però tot i que la comoditat no sigui la idònia per a fer una llarga sobretaula, el menjar, el servei i sobretot els preus conviden, no només a probar-lo, sinó segurament també a tornar-hi.


FITXA

c/ Junta de comerç, 20

Tlf: 93 412 76 98


Horari: de 20h a 02h; divendres i dissabtes de 20h a 03h.

Tipus de cuina: cuina del món
Plat estrella: molt bons els Nachos
Bodega: escassa i dolenta
Preu mig: 12 -15 euros
Fumadors: a tot el local
Minusvàlits: no està adequat
Recomanable per: gent jove i grups d´amics ( abstenir-se els sopar íntims)

Com arribar-hi