MARKET: La perfecta unió entre decoració i microones

Just al costat del mercat de Sant Antoni es troba aquest gran restaurant. Ampli i realment bonic. El lloc crida l'atenció per el seu cuidat i aconseguit ambient. Una decoració moderna amb tocs de classicisme donats per les seves làmpares, els relleus dels marcs de les portes i els seus miralls i vitralls. Parets de fusta blanques, terra de parquet clar i mobiliari negre el converteixen en un lloc encantador.

Llàstima que el menjar i el servei no estiguin a l´alçada. Però no es pot tenir tot quan els preus són tan econòmics com en aquest cas. És el problema que tenen tots els restaurants d´aquest grup, el Zara dels Restaurants (Les Quinze Nits, La Polpa, El Centfocs, etc). Però la solució és ben senzilla, un bon microones. D'aquesta manera, els cambrers, que amb prou feines entenen el teu idioma, et poden portar els plats preescalfats a velocitats vertiginoses i aconseguir que entre plat i plat gairebé no tinguis temps ni per a fer un glop d´aigua.

Ara bé, potser entre els electrodomèstics de la cuina haurien d´incorporar un gran rentaplats, doncs així, com a mínim, podrien canviar els coberts, que sempre dóna un toc més de distinció.



FITXA

c/Comte Borrell 68
Tlf: 932 890 130

Horari: de 13h30 a 15h30 i de 20h30 a 23h30 tots els dies de la setmana. No tanca mai.

Tipus de cuina: Mediterrània

Plat estrella: Rissoto d´Idiazabal amb trompetes de la mort.

Menú: Al migdia, 8,90€.

Lavabos: Molt bé, amb parquet al terra.

Minusvàlids: Està adaptat.

Fumadors: Ténen una sala igual d´acollidora que la resta del restaurant per a ells.

Salons per grup: Al pis de sota n´hi ha per a diferents números de persones.

Veure carta

El seu web

Com arribar-hi