TENORIO: Sopar a mitjanit

Hi ha pocs llocs a Barcelona on es pugui anar a sopar en sortir del cinema o del teatre, i el Tenorio, és un d´ells. La seva cuina està oberta fins la 1h30 de la matinada, cosa que dóna un bon marge per no haver de sopar a corre cuita i no perdre la paciència durant l´estona que t´esperes per a que et donin una taula (quelcom que segur que et passarà doncs el local està sempre ple de gom a gom, sobretot a les hores normals). Els únics que potser perden la paciència són els fumadors, doncs en els seus més de 200 m2, no hi ha ni un trist espai on poder encendre el cigarret.

Un cop assegut, també t´ho has de prendre amb calma i seguir recordant que la cuina tanca tard i no hauràs d´engullir a corre cuita. La carta és llarga i complerta, i el temps que triguen en atendre´t els cambrers sembla l´indicat per a aquelles persones a qui encara els costa llegir. Però mentre t´esperes, pots anar atipant-te de pa de coca amb tomàquet acompanyat d´unes exquisites virutes de parmesà, en els millors dels casos, o uns autèntics tacos tallats a l´engròs i de qualsevol manera del mateix formatge. I amb una mica de bona sort ho podràs degustar amb la beguda a la taula, un ordre que varios dels seus cambrers no tenen del tot clar i et porten el vi gairebé a les postres.

Si superes tot aquest previ amb paciència i bon humor, segurament tindràs un bon àpat. El menjar, típic d´una braseria, és bo i està força ben cuinat, i no hi ha perill que t´arribi fred, doncs no tenen cap inconvenient en portar els plats a mesura que van sortint de la cuina, encara que la resta de comensals s´hagin d´esperar una bona estona a ser servits.

En definitiva, el millor és anar-hi només en aquells casos en que no et queda un altre remei degut a l´hora que és, de manera que no podràs passar-te tot el sopar pensant que hauries d´haver anat a un altre lloc.

FITXA
Passeig de Gràcia 37
Tlf: 93 487 77 76

Horari: cada dia de 13h a 1h30 ininterrumpudament (només tanquen el 24 de desembre)

Tipus de cuina: braseria (però amb una carta amplíssima que també inclou alguns plats orientals)

Plat estrella: les carns

Bodega: correcte

Preu mig: 25 euros

Fumadors: no

Lavabos: nets i cuidats

No tenen salons per grups

Terrassa: al mig del passeig de Gràcia

Recomanable per: grups i noctàmbuls

El seu web



Com arribar-hi