TERRANI: Un ambient jove i fresc

El Terrani és un restaurant agradable. El seu ambient és fresc i desenfadat, intentant recrear un entorns típicament mediterrani. Terrani és un joc de colors. Els tons vermells i ocres de la terra es combinen amb els blaus del mar, i els penjadors amb forma d´ous de tots colors que estan escampats per la paret com si fossin una plaga de mosquits potencien aquest ambient juvenívol.

La seva carta, també mediterrània però amb tocs creatius, és bastant extensa, excepte la de postres, que és inexistent i, a part de curta, te la ha de cantar el cambrer de memòria. Però els seus plats fan goig. La presentació és excel.lent i la barreja de gustos i textures és increíble.

El servei destaca per la seva amabilitat i per la seva escassetat. Un únic cambrer, que va de bòlit en funció del número de taules que tingui, però que intenta servir-les totes amb un ampli somriure a la cara. Però al final, sempre acabes esperant una bona estona per a rebre la factura, que, 'per inri', és bastant més elevada del que s´espera per un lloc així



FITXA

c/ Londres, 89

Tlf: 93 321 15 22



Horari: de 13h a 16h i de 21h a 24h. No tanca mai.
Tipus de cuina: mediterránia creativa
Plat estrella: les pastes (són d´elaboració pròpia)
Bodega: escassa i sense cap vi conegut
Preu mig: 35 - 40 euros
Menús: al migdia, 12,5 euros. Fan un menú per grups.
Lavabos: petits.
Fumadors: es pot fumar a tot el restaurant.
Minusvàlids: No està adaptat.
Per anar-hi amb nens: sí. Fins i tot tenen un apartat especial per a ells a la carta. Sense cambiadors.
Recomanable per: grupets petits i sopars informals.

Com arribar-hi