LA TRAMOIA: Quan no queda més remei

Lo millor és el servei. Un equip de cambrers educats, eficients i ràpids. La majoria estrangers, però curiosament, a diferència de lo que és cada vegada més habitual, no tenen cap problema per entendre´t, els parlis en l´idioma que els parlis.

La decoració no està malament. Rústica, amb un predomini de la fusta, idònia pel que és, una braseria. El pis de baix està dedicat a les tapes, oferint una àmplia carta on es trobar des de les tradicionals patates braves, fins a platets una mica més elaborats, sense deixar de banda un bon sortit de 'montaditos', que es poden degustar a la terrasseta que té en plena Rambla Catalunya amb Gran Via. Ideal per als 'guiris'.

I al pis de dalt s´hi troba el restaurant. Dos amplis salons amb vistes al carrer, separats per una llarga vidriera que permet veure com un parell de cuiners preparen continuament patates al caliu, verdures i carns a la brasa. Les cadires són una mica dures, però la rapidesa amb què t´atenen contribueix a no patir massa la incomoditat dels seients. La única cosa que li falla, és alló essencial en un restaurant, el menjar. La carta és molt extensa, composta de plats que, malgrat la seva senzillesa, no són preparats de manera excel.lent, i els seus preus fan pagar la seva privilegiada ubicació en ple centre de Barcelona.

Un restaurant més del Grup Cacheiro, que, com la majoria dels seus germans, destaca pels seus horaris flexibles i la seva àmplia oferta de plats al gust de qualsevol paladar.






FITXA
Rbla Catalunya 15, cantonada Gran Via
Tlf: 93 412 36 34


Horari: de 12 a 1h30 ininterrompudament. No tanca cap dia de l´any.
Tipus de Cuina: braseria
Especialitat: les tapes i els montaditos ( al pis de sota)
Bodega: força bé
Preu mig: al restaurant, 30 euros. Si es prenen tapes, pot sortir més econòmic.
Fumadors: hi ha una sala per fumadors i una per als qui no ho són.
Lavabos: normalets
Terrassa: a la cantonada de Gran Via-Rbla Catalunya. A la vorera.
Recomanable per: grups i sopars a mitjanit.

El seu web

Com arribar-hi