OUT OF CHINA: Un chinès modern



Amb una decoració estil Pop dels anys 80 però sense oblidar algun toc xinès, com les làmpares, per a recordar-nos on estem, l´Out of China es un restaurant de cuina oriental però gens semblant als que estem acostumats, aquells en què dos lleons daurats et dónen la benviguda a l´entrada i uns fanalets vermells iluminen la teva taula.

El menjar tampoc és com en la majoria de llocs que ofereixen una cuina d´aquell lunyà país. Si bé els noms dels plats poden ser semblants, un cop els veus i els tastes, notes la gran diferència. No tenen el mateix gust. L´excés d´oli al que estem acostumats en els arrossos o fideus, won tons i rotllets de primavera, o el trocejament que converteix en irreconeixible el pollastre, l´ànec o la vedella, a l´Out of China vetlla per la seva absènsia. Els aliments tenen el gust que han de tenir, sense estar camuflats amb salses de soja o agredolces. Les racions tampoc no són d´aquella abundància habitual, de manera que et permet degustar més d´un plat i poder acabar amb un postre, que, si ve no són del tot xinesos, sí que són boníssims.

El resultat és un restaurant molt recomanable per a totes aquelles persones que s´han jurat no trepitjar un xinès mai de la vida, doncs la única cosa que l´agermana amb els seus sucedanis és l´origen dels seus plats, la rapidesa del servei i els baixos preus.


FITXA
c/ Muntaner 100
Tel: 934 515 555



Horari: de dilluns a divendres migdia i nit; dissabtes només a la nit. Tanca els diumenges.
Tipus de cuina: xinesa
Plat estrella: els arrossos
Preu mig: 15 euros
Lavabos: 'modernillos'
Recomanable per: grups i amants del menjar xinès


Com arribar-hi