COLORS: Només hi falta el Woody

Parets i taules negres, grans làmpares de color vermell i algun skyline com a mural decoren aquest local situat a la planta baixa de l´hotel Ciutat de Barcelona.

És un restaurant que passaria totalment desaparcebut en el soho neoyorquí. Modern, actual i molt acollidor. I no només per la seva decoració. Els sopars estan amenitzats amb jazz en directe; unes notes que surten directament del piano de cua que es troba a l´entrada del local. Uns grans finestrals permeten observar els vianants que passegen pel carrer princesa, i contemplar el seu calçat, doncs el local, a l´estar una mica soterrant, no deixa que els turistes arrufin el nas a la finestra per a mirar el què estàs menjant.

Però el Colors no és només un excel·lent ambient. També és un bon menjar. Plats típics de la cuina mediterrània, abundants, amb una molt cuidada presentació i una original barreja de sabors i textures. I al gust de tothom, doncs la seva carta acull des d´uns ous ferrats amb foie, a un wok de verdures i espaguetis, un magret d´ànec o uns exquisits filets d´orada amb cuscús. I per als més llaminers, uns fabulosos postres, sobretot per als amants de la xocolata.

Una oferta gastronòmica en ple centre de moda de barcelona al més pur estil neoyorquí, un lloc on no sorprendia gens trobar-s´hi un dia al Woody Allen.
FITXA
c/ Princesa 33-35
Tlf:93 269 74 77
Horari: nits de 20h a 23h30.
Tipus de cuina: mediterrània.
Plat estrella: amanida colors.
Bodega: molt correcte.
Preu mig: 25€.
Fumadors: no es pot fumar.
Minusvàlids: els lavabos estan adaptats.
Salons per grups: no en té.
Recomanable per: parelles i petits grups, si són amants del jazz, molt millor.