LA DAMA: El romanticisme del modernisme

Amagat en un primer pis d´un edifici modernista de la Diagonal, obra de l´arquitecte Sayrach, es troba aquest restaurant que es podria definir amb una única paraula: luxós. Passejar pels seus amplis salons és fer un viatje per una antiga casa de la burgesía catalana, on tot rememora aquella època d´esplendor que van viure els qui van ser els seus amos. Les làmpares, les cortines, la vaixella, qualsevol detall està perfectament cuidat per tal de conservar l´elegància d´aquest establiment de renom internacional.

I la seva cuina està totalment a l´alçada. De la mà del chef Josep Bullich, ofereix una carta formada bàsicament amb productes catalans però sense despreciar l´alta cuina internacional, especialment la francesa. Uns plats excel.lents que es poden degustar amb una també inmillorable bodega i rematar amb un exquisit postre casolà que pots triar del seu carret.

És un lloc ideal per als sibarites que paguen tot aquest luxe, elegància i servicialitat a un bon preu per tal de poder menjar en un dels millors restaurants de Barcelona.


FITXA

c/ Diagonal, 423

Tlf: 93 200 72 99


Horari: de 13h30 a 15h30 i de 20h30 a 23h30, tots els dies de l´any
Tipus de cuina: catalano-francesa
Plats estrella: Gratinat de llagostins sobre llit de patates fideu
Bodega: excel.lent (disposa d´una carta de vins de quasi 50 pàgines)
Preu mig: 70 - 80 euros
Menú: té dos menús de degustació per a un mínim de 2 persones
Terrassa: No
Per anar-hi amb nens: No
Salons per grups: disposa de varios salons, amb diferents capacitats
Recomanable per: menjars de negocis i sopars íntims

Veure carta
La seva web

Com arribar-hi