LA TERTÚLIA: El romanticisme de lo rústic

És un restaurant car, però val la pena. Per a qui busqui un lloc romàntic, la Tertúlia, sobretot a l´estiu, és l´ideal. La seva terrassa és una delicia de calma i bellesa. Sorprèn que enmig d´uns carrers desèrtics i rodejat d´una colònica de cases més aviat ruinoses per a pertànyer al barri on estan, es pugui amagar un lloc amb aquest encant. Però aquesta quasi secreta situació contribueix a fomentar la solitud i la tranquilitat de l´indret, i a que no estigui molt massificat.

Alguns dies a la setmana les vetllades estan amenitzades amb música en directe, cosa que li confereix encara un aire més especial.

La seva cuina, que es podria definir com a creativa, és totalment correcte. Uns plats no excessivament copiosos, formats per una deliciosa combinació de sabors i textures , molt ben presentats, i servits amb la màxima atenció, doncs el servei del local és eficient i amable. I tot i que, a l´hora de pagar, la factura piqui una mica a la butxaca, val la pena pagar el seu preu per un sopar deliciós i en un marc incomparable.


FITXA



c/ Morales, 15



Tlf: 93 419 58 97









Horari: de 13h a 16h y de 20:30 a 24h. Tanca els diumenges a la nit.


Tipus de cuina: mediterrània creativa.
Bodega: correcte
Preu mig: 45 euros
Menú: al migdia, 13 euros
Terrassa: a l´estiu. Molt maca i tranquila
Recomanable per: sopars íntims i romàntics

Veure carta

Com arribar-hi