LA BOTIGA: L´ovella negra de la família

Aquest restaurant pertany a la cadena An Group, però és, segurament, el més senzill de tots els seus germans. Ells mateixos es defineixen com el local de millor qualitat-preu de la zona, i si bé pel que fa als preus això és cert, el referent a la qualitat, deixa molt que desitjar. Els seus plats, tot i que pel seu nom poden semblar una gran cosa, són de lo més senzill del món, i a més, de quantitat molt poc generosa. Potser si demanes un entrant fred o una amanida, no en surts tant descontent, però tot el que requereixi una petita cocció és sorprenentment inpitjorable.

I és una llàstima, perquè el lloc està prou bé. Una decoració moderna, un ambient agradable, un espai càlid i acollidor. Les seves parets blanques estan decorades amb dibuixos i dissenys personals dels tradicionals productes catalans que es troben als mercats de tota la vida. Els productes que suposadament protagonitzen la seva cuina, catalana i tradicional, amb un toc colorista, com el propi restaurant s´atreveix a dir.

I com la majoria de llocs de preus escandalosament baixos, el seu personal és estranjer i poc professional, però això sí, amable i atent (una atenció que no serveix de gaire si et porten un plat que no has demanat o no t´acaben d´entendre quan els hi especifiques qualsevol cosa).

Potser només és recomanable per a famílies amb nens, doncs els infants no ténen el paladar lo suficientment desenvolupat com per a adonar-se de la poca experiència que deu tenir el personal de la cuina.




FITXA


Avda. Josep Tarradelles 155


Tlf: 90 410 27 04


Horari: de 13:00 a 16:30 i de 20: a 0:30; divendres i dissabtes fins les o1:00h

Tipus de cuina: catalana

Plat estrella: cap

Bodega: senzilla

Preu mig: 15€-18€

Fumadors: té una zona habilitada.

Recomanable per: gent amb poc poder adquisitiu i famílies.

La seva web

Com arribar-hi