LA COCOCHA: Un lloc per repetir

La Cococha no destaca per tenir una decoració moderna i minimalista, tant de moda darrerament, ni pel disseny ni la complicació dels seus plats, tant típic en el que s´anomena, sense saber molt bé quin és el seu significat, cuina d´autor. És un local modest, decorat de manera senzilla però armoniosa i sense parar molta atenció en la seva iluminació, excessivament blanca. Però malgrat estar tant allunyat de l´onada de restaurants 'chic' que s´estan propagant per tota la ciutat, a La Cococha s´hi torna.

Perquè ofereix uns productes de qualitat, molt ben cuinats i a uns preus que fan obrir els ulls com a taronges quan llegeixes la carta. És un lloc on es pot degustar un bon peix o un exquisit filet sense foradar-se les butxaques. I ja no parlem dels primers. Es pot optar per un deliciós 'picoteo' a base de xocos, cloïsses, navalles o unes estupendes carxofes laminades, o bé decidir-se per a un plat propi que bé pot ser una generosa amanida, uns raviolis amb salsa de foie o la graellada de verdures de tota la vida. I tot això amanit per la simpatia del seu amo, el Jaume, i l´eficiència dels seus cambrers.


Un lloc, en definitiva, perfecte per a una parella, sempre i quan no estiguin buscant una vetllada romantica, o un grup d´amics que vulguin passar una bona estona i menjar, dit planerament, de puta mare.







FITXA



c/ Casanova 155



Tlf: 93 321 77 15




Horari: de 13h a 16h30 i de 20h a 24h. Tanquen els diumenges.
Tipus de cuina: tradicional mediterrànea
Plat estrella: encenalls de carxofes i, lògicament, les cocotxes
Bodega: correcte. El vi de la casa costa 9 euros i està molt bé
Preu mig: entre 15 i 20 euros
Menús de grup: en ténen varios, desde 18€ fins a 45€. El de migdia, 8,45€.



Fumadors: hi ha tot un altell reservat per a ells
Minusvàlids: excepte pels que fumen (que no podran accedir a l´altell), perfecte
Terrassa: sí ( bé, tenen 4 taules a la vorera, però molt arregladetes)
Recomanable per: tot tipus de persones



Web
Com arribar-hi