EL RACÓ DE LES BRUIXES: Un indret embruixador

El seu nom dóna una idea molt clara de l´especial ambientació que té aquest restaurant. En els seus diversos espais de parets de pedra i taules i bancs de fusta, es troben teranyines que pengen del sostre, rat-penats per les parets, carbasses que no et treuen els ulls de sobre mentre menges i, evidentment, moltíssimes bruixes.

És un lloc ideal per a grups i gent jove. No només per la seva decoració, sinó també pel menjar que ofereix i, sobretot, pels seus preus. La seva carta és llarguíssima, i en ella s´hi poden trobar plats al gust de tothom: infinitat d´amanides, tapes, unes gegantines torrades que val més compartir, pizzes, creps, carns a la brasa i els mestres de les bruixes, que no són altra cosa que plats combinats. Tots ells de dimensions bastant considerables, de manera que val la pena moderar-se a l´hora de demanar. I per acompanyar qualsevol àpat, lo característic és una bona gerra de sangria; gerra que es convertirà en un bidó gegant si el grup és bastant nombrós.

És un lloc molt agradable i divertit. On es pot fer xivarri i passar una bona estona, sense perill que els cambrers o la seva mestressa, la Marta, et cridin l´atenció, tot el contrari, segurament contribuiran a deixar-te portar per l´embruix d´aquest emblemàtic restaurant del barri de Gràcia.

FITXAc/ Laforja 128
Tel: 
93.667.13.70.




Horari: de 13h30 a 16h i de 20h30 a 1h
Tipus de cuina: casolana
Plat estrella: les torrades
Bodega: senzilla. A qui li agradi, que demani sangria.
Preu mig: 20 euros
Menús: tenen diferents menús per a grups, a partir de 15 euros
Minusvàlids: està adaptat
Lavabos: més o menys nets, depenent de la gent que hi hagi.
Salons per grup: tenen diferents espais
Per anar-hi amb nens: Sí, tot i que no té cambiador per a nadons.
Recomanable per: grups i gent jove
La seva web
Com arribar-hi

3 comentaris:

EL RACÓ DE LES BRUIXES ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
EL RACÓ DE LES BRUIXES ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
EL RACÓ DE LES BRUIXES ha dit...

Moltes gràcies per canviar l'adressa, però ens vam equivocar en el telèfon era 93.667.13.70. I perdona per les molèsties!