![](http://2.bp.blogspot.com/_CHLiLaOLxZQ/RrwyeAw7QpI/AAAAAAAAAQs/qIWcnEp-Lm0/s200/Can+Cortada+3.png)
Can Cortada es troba en una antiga masia fortificada del segle XI, construida per els senyors d´Horta per a evitar possibles atacs feudals. No fou fins l´any 1711, que l´adquirí en Joan de Cortada, de qui encara manté el nom. L´edifici, amb aspecte de castell, grans arcs de pedra en els seus salons, i una magnífica avinguda de terra bordejada de xiprés per la que s´hi accedeix, el converteixen en un indret d´ensomni.![](http://3.bp.blogspot.com/_CHLiLaOLxZQ/RrwyoQw7QqI/AAAAAAAAAQ0/pN2FQPBvDeA/s200/Can+Cortada.png)
![](http://3.bp.blogspot.com/_CHLiLaOLxZQ/RrwyoQw7QqI/AAAAAAAAAQ0/pN2FQPBvDeA/s200/Can+Cortada.png)
Però no tot es queda en una simple aparença, sinó que el menjar i el seu servei estan totalment a l´alçada. La seva cuina, sense ser sofisticada, ofereix uns plats tradicionals, perfectament elaborats i amb matèria de màxima qualitat. Plats com la 'trencadissa' (ous ferrats amb patates, trossejats i barrejats), la botifarra esparracada amb bolets o una magnífic filet a la llosa, servits amb elegància, aconsegueixen fer d´aquest restaurant tot un referent de la màxima expressió de la cuina catalana tradicional.
FITXA
Av.de l´Estatut de Catalunya s/n
Telf: 93 427 23 15
Horari: de 13h a 16h i de 22h a 01h.
Tipus de cuina: catalana tradicional
Plat estrella: Pollastre amb escamarlans
Bodega: molt variada i de qualitat.
Preu mig: 50€
Salons per grups: ténen diversos salons amb diferents capacitats, desde 20 fins a 170 persones. La capacitat màxima de l´interior és de 600 persones.
Minusvàlids: està adaptat
Terrassa: ténen un gran jardí, on es pot dinar i sopar a l´estiu.
Parking privat en el recinte amb aparcacotxes i vigilància
Recomanable per: tant per sopars d´empresa, com per grups, com per a sopars tranquils.
2 comentaris:
aqui si que hi he estat, i estic completament d'acord amb el que es diu.
he dabut d'aquest blog per l'avui...
Doncs si t´agrada, et recomano també Can Travi, del mateix grup i molt semblant.
Publica un comentari a l'entrada