CAN CORTADA: La màxima expressió de la cuina catalana tradicional

Quan vas per la ronda de dalt, a l´alçada d´horta, pots veure una gran masia amb un rètol on hi pots llegir 'Can Cortada Restaurant'. És un restaurant pertanyent al Grup Travi, una cadena de restauració de gran experiència i categoria.


Can Cortada es troba en una antiga masia fortificada del segle XI, construida per els senyors d´Horta per a evitar possibles atacs feudals. No fou fins l´any 1711, que l´adquirí en Joan de Cortada, de qui encara manté el nom. L´edifici, amb aspecte de castell, grans arcs de pedra en els seus salons, i una magnífica avinguda de terra bordejada de xiprés per la que s´hi accedeix, el converteixen en un indret d´ensomni.


Però no tot es queda en una simple aparença, sinó que el menjar i el seu servei estan totalment a l´alçada. La seva cuina, sense ser sofisticada, ofereix uns plats tradicionals, perfectament elaborats i amb matèria de màxima qualitat. Plats com la 'trencadissa' (ous ferrats amb patates, trossejats i barrejats), la botifarra esparracada amb bolets o una magnífic filet a la llosa, servits amb elegància, aconsegueixen fer d´aquest restaurant tot un referent de la màxima expressió de la cuina catalana tradicional.


FITXA

Av.de l´Estatut de Catalunya s/n

Telf: 93 427 23 15

Horari: de 13h a 16h i de 22h a 01h.

Tipus de cuina: catalana tradicional

Plat estrella: Pollastre amb escamarlans

Bodega: molt variada i de qualitat.

Preu mig: 50€

Salons per grups: ténen diversos salons amb diferents capacitats, desde 20 fins a 170 persones. La capacitat màxima de l´interior és de 600 persones.

Minusvàlids: està adaptat

Terrassa: ténen un gran jardí, on es pot dinar i sopar a l´estiu.

Parking privat en el recinte amb aparcacotxes i vigilància

Recomanable per: tant per sopars d´empresa, com per grups, com per a sopars tranquils.

La seva web

Com arribar-hi


2 comentaris:

menta fresca, aufàbrega i maria lluisa ha dit...

aqui si que hi he estat, i estic completament d'acord amb el que es diu.
he dabut d'aquest blog per l'avui...

Núria ha dit...

Doncs si t´agrada, et recomano també Can Travi, del mateix grup i molt semblant.