LOLITA: No hi falta de res

El Lolita és un restaurant modest, sense pretensions i amb una decoració senzilla però molt cuidada i un ambient molt agradable. El blanc i el vermell són els protagonistes indiscutibles de tot l´espai. El blanc de les parets, taules i cadires, i el vermell de les làmpares, coixins, cortines i de la gran nevera Smeg que hi ha només entrar. Això, junt amb el quadre de l´Audrey Hepburn estil Warhol que et dóna la benvinguda i un acompanyament musical d´inspiració pop, et trasllada rapidament als anys vuitanta.


Tot plegat és molt adient per a acomplir el principal objectiu de la darrera aportació del grup Els Fills de la Joana: convertir-se en unpunt de referència per als joves del barri de Sants. I és que el Lolita no és fresc només pel que fa a la seva decoració, sinó també pels seus plats i pels seus sorprenents preus.
Una cuina no gaire sofisticada però molt complerta és l´aposta d´aquest restaurant. La seva carta està integrada per 'Amanides', 'Pastes', 'Alguna cosa més...' (aquest és l´apartat dels segons), 'Una d´ous' (una manera divertida d´anomenar alguns plats a base d´ous ferrats o remenats), i el plat estrella 'Les Coques' (gegantines coques de recapte ben farcides d´atractius ingredients).


Aquest ambient vital i divertit que irradia tot el restaurant es trasllada fins i tot als lavabos, on els clients es troben amb la grata sorpresa de poder-se fer una complerta 'toilette', doncs a més del típic i necessari sabó, també es trobaran amb pots de crema, pasta de dents, cotonets per les orelles i alguna sorpresa més.
I és que tot i la seva senzillesa, al Lolita, no hi falta de res.

FITXA

c/Tenor Masini 20
Telf: 93 450 30 00


Horari: de dimarts a dissabte de 13h a 16h i de 20h a 24h. Diumenges només al migdia. Tanca diumenges nit i dilluns.
Tipus de cuina: mediterrània.
Plat estrella: Coca de bolets marinats amb 3 formatges
Bodega: modesta però correcte.
Preu mig:16€
Menús: té un menú al migdia per 6'90€.
Fumadors: es pot fumar a tot el restaurant.
Lavabos: molt curiosos.
Saló per grups: no perdre`s el seu reservat per a grups de 8, amagat radera una cortina.
Recomanable per: gent jove.

Com arribar-hi