CANELA: Cuina creativa en plena eixample a preus de barri

És un més dels Fills de la Joana, un grup que està creixent per tota la ciutat gràcies a l´originalitat dels seus plats, la calidesa dels seus locals i, el més important, els seus preus.

La decoració d´aquest restaurant és sòbria però molt acollidora, ideal tant per a grupets, que poden estar molt tranquils en una petita sala reservada que hi ha, com per a parelles que vulguin tenir una vetllada íntima. I la seva cuina, creativa amb productes mediterranis, és apte per a tots els gustos i totes les butxaques. El tripartit d´amanida de fruites de temporada amb iogut, el gazpacho de síndria o els seus arrossos són plats de la seva carta, tant divertits en el nom com en la seva presenació.
La Canela gaudeix d´una ubicació estratègica per aquells qui després de sopar volen optar per prendre una copa pel Born, pel Gòtic, pel Raval o quedar-se en el mateix barri de l´Eixample.

FITXA
c/Aribau 16
Telf: 93 317 79 47



Horari: de 13h a 16h i de 20h a 24h. Obert tots els dies

Tipus de cuina: mediterrània creativa

Plats recomanats: tallarines amb gambetes i fumet de llagostins; gazpacho de síndria.

Bodega: senzilla però correcte.

Preu mig: 25€

Fumadors: no es pot fumar.

Terrassa: no en té.

Saló per grups: ténen un reservat amb capacita per unes 12 persones.

Recomanable per: grups reduits.

Com arribar-hi






1 comentari:

Anònim ha dit...

Al soterrani tenen una sala molt gran on es poden fer sopars de grup. Jo hi vaig anar amb un grup d'uns 20, i hi havia algun altre grup més. El menú correcte, els vins bé, però el soroll inaguantable. I al soterrani fa fresqueta.