SAMOA: Emblemàtic i actual


És un local emblemàtic de Barcelona, no només pels anys que fa que existeix, tot i que s´ha anat adaptant als temps, sinó també per la seva situació: una esplèndida cantonada del passeig de gràcia amb prou proximitat a la pedrera com per a poder-la contemplar mentre menges.

És una molt bona opció per a seure a prendre un pica-pica a mitja tarda com per a sopar a altes hores de la nit, doncs la seva cuina fa un horari ininterromput des de les 12h fins la 01h (o les 02h els caps de setmana). En els seus salons, amb una capacitat total per a 135 persones, s´hi pot degustar tant una suculenta pizza, com grans plats de pasta o altres propostes de cuina més avanguardista, sempre utilitzant com a base els productes mediterranis.
La nova generació del Samoa ha sabut com modernitzar i rejovenir aquest ampli restaurant per a crear un ambient del tot agradable. Amb una decoració de tons marrons i ocres, utilitzant com a base la fusta wengué, crea un clima càlid i modern alhora, perfecte per donar cabuda tant a parelles, com a grups d´amics com a sopars d´empresa.



FITXA

Passeig de Gràcia 101
Tlf: 93 218 47 82

Horari: de 12h a 01h ininterrompudament (divendres i dissabtes fins les 02h).
Tipus de cuina: mediterrània.
Plats recomanats: amanida tèbia de salmó fresc a la vinagreta; yakitori de pollastre en broxeta;
Bodega: molt correcte.
Preu mig: 30€ (a no ser que mengis una pizza)
Menús: no en té.
Fumadors: zona habilitada i terrassa.
Terrassa: oberta tot l´any.
Minusvàlids: està adaptat.
Saló per grups: disposen d´un reservat per a unes 22 persones.
Recomanable per: tot tipus de persones i noctàmbuls.

Com arribar-hi