GRAN PARIS: El culte a la cuina catalana


Destaca la seva amplitud, la seva cuidada decoració, la seva extensa carta i el seu servei.

És dels mateixos amos que el Petit París, però l´ambientació d´aquest restaurant ens trasllada a qualsevol local del baix Manhatan. Està ubicat en un antic magatzem situat en els baixos d´un solemne edifici de principis de segle, però en la seva restauració s´han mantingut perfectament molts dels elements originals: arcs d´obra vista, grans finestrals, sostres alts i tuberies a la vista.


Tot i que la capacitat del local és de 100 persones, les taules són àmplies i la separació entre elles, la suficient com per a no haver d´escoltar la conversa dels del costat. A més, les diverses columnes que hi ha aconsegueixen separar els espais perfectament i conferir al restaurant un aspecte modern i acollidor.

La carta, basada en plats de la cuina mediterrània actual, és molt extensa i en ella hi conviuen una amplia gama de preus. Recomano els bolets saltejats amb calamarçons i ous poché, els 'rissottos' o l´entrecot de vedella al café de París. Així, en aquest restaurant s´hi pot donar acollida tant a gent jove, com a executius o famílies amb nens, doncs segur tant els uns com els altres trobaran alguna opció al seu gust i a la mida de la seva butxaca, i tot això sense patir per la qualitat dels productes, doncs tots són frescos i de temporada.


Així com el seu germà gran ha esdevingut un lloc de culte per als amants de la cuina francesa, el Gran París és d´obligada visita per als qui vulguin degustar la bona cuina catalana.


FITXA
c/Muntaner 182

Tlf: 93 363 52 52 / 93 363 52 53

Horari: de 13h a 16h i de 20h30 a 24h.

Tipus de cuina: catalano-mediterrània, amb alguns tocs de cuina francesa.

Plats recomanats:bolets saltejats amb calamarçons i ous poché.

Bodega: extensa.

Preu mig: 35€

Menús: disposen de 4 menús per grups, de 29€ a 33€.

Fumadors: zona habilitada.

Salons per grups: ténen un parell de reservats, per a grups d´entre 8 a 20 persones i un gran saló.

Minusvàlids: està adaptat.

Recomanable per a: amants de la bona cuina catalana

Veure carta

La seva web

Com arribar-hi


1 comentari:

Anònim ha dit...

El lloc perfecte per portar els sogres. Cambrers vocacionals, dels d'abans, bona carta de cuina catalana.