TELIRIUM: Cosmopolita a la zona alta

Els restaurants del Grup Cacheiro es caracteritzen per ser uns locals cosmopolites, moderns, actuals i amb un horari de cuina adequat al públic urbà i a les seves exigències, que permet sopar ben tard, després d´haver gaudit de qualsevol oferta cultural que ofereixi la ciutat de Barcelona. I el Telirium és un més d´ells.


Ubicat a la zona alta de Barcelona, és un restaurant d´allò més agradable, un espai obert i lluminós, amb una molt cuidada decoració, un punt minimalista, i una fantàstica terrassa privada, on no només s´hi pot sopar sinó també prendre una copa en un dels seus sofàs mentre esperes que et preparin la teva taula.



La cuina del Telirium encaixa perfectament amb l´estètica del local. Una carta basada en productes mediterranis i amb aportacions de la cuina de mestissatje i fusió, i una bastant complerta oferta de vins nacionals i internacionals. Entre les seves especialitats es poden citar els 'raviolacci' de llamàntol i 'bizque' de crustacis, l´amanida de fruits del bosc amb sorbet de llima i alfàbrega o el bacallà amb carxofes, cloïsses i bolets. I un especial apunt per als postres, doncs en té molts i de gran varietat, des d´un milfulls farctis de gelat de canela amb reducció de vi, fins a un carpaccio de kiwi, o el tant preuat coulant de xocolata.


FITXA

Diagonal 652

Tlf: 93 206 45 30


Horari: de 13h a 16h30 i de 20h a 0h30 (caps de setmana fins la 01h). No tanca mai.

Tipus de cuina: mediterrània

Plats recomanats: raviolacci de llamàntol amb 'bizque' de crustacis; filet de bou amb foie i salsa de sabernet sauvignon.

Bodega: bastant extensa

Preu mig: 30€ a 45€

Menús: té tant un menú al migdia com menús per a grups.

Fumadors: és un espai sense fum, tot i que sempre hi ha l´opció de la terrassa.

Minusvàlids: està adaptat

Terrassa: amplia i molt agradable, amb sofars per a prendre una copa.

Saló per grups: ténen un reservat amb una capacitat per a 60 persones.

Recomanable per: dinars de negocis, noctàmbuls i gent jove i moderna.