Els restaurants del Grup Cacheiro es caracteritzen per ser uns locals cosmopolites, moderns, actuals i amb un horari de cuina adequat al públic urbà i a les seves exigències, que permet sopar ben tard, després d´haver gaudit de qualsevol oferta cultural que ofereixi la ciutat de Barcelona. I el Telirium és un més d´ells.
Ubicat a la zona alta de Barcelona, és un restaurant d´allò més agradable, un espai obert i lluminós, amb una molt cuidada decoració, un punt minimalista, i una fantàstica terrassa privada, on no només s´hi pot sopar sinó també prendre una copa en un dels seus sofàs mentre esperes que et preparin la teva taula.
La cuina del Telirium encaixa perfectament amb l´estètica del local. Una carta basada en productes mediterranis i amb aportacions de la cuina de mestissatje i fusió, i una bastant complerta oferta de vins nacionals i internacionals. Entre les seves especialitats es poden citar els 'raviolacci' de llamàntol i 'bizque' de crustacis, l´amanida de fruits del bosc amb sorbet de llima i alfàbrega o el bacallà amb carxofes, cloïsses i bolets. I un especial apunt per als postres, doncs en té molts i de gran varietat, des d´un milfulls farctis de gelat de canela amb reducció de vi, fins a un carpaccio de kiwi, o el tant preuat coulant de xocolata.
FITXA
Diagonal 652
Tlf: 93 206 45 30
Horari: de 13h a 16h30 i de 20h a 0h30 (caps de setmana fins la 01h). No tanca mai.
Tipus de cuina: mediterrània
Plats recomanats: raviolacci de llamàntol amb 'bizque' de crustacis; filet de bou amb foie i salsa de sabernet sauvignon.
Bodega: bastant extensa
Preu mig: 30€ a 45€
Menús: té tant un menú al migdia com menús per a grups.
Fumadors: és un espai sense fum, tot i que sempre hi ha l´opció de la terrassa.
Minusvàlids: està adaptat
Terrassa: amplia i molt agradable, amb sofars per a prendre una copa.
Saló per grups: ténen un reservat amb una capacitat per a 60 persones.
Recomanable per: dinars de negocis, noctàmbuls i gent jove i moderna.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada