SOBA SUSHI & LOUNGE: Un japonès a Les Corts

Sembla que Les Corts s`està posant al dia pel que fa a la seva oferta gastronòmica. Des de fa un temps comencen a instal.lar-se en aquest barri semi-acomodat de Barcelona alguns restaurants amb una cuina allunyada de la típica pasta o el pà amb tomàquet, de decoració moderna i fins i tot amb alguns tocs 'fashion'. No n´hi ha gaires, però el Soba Sushi és un d´ells.

El restaurant es distribueix en dues plantes i una agradable terrassa per les nits d´estiu. A la primera només hi trobem un parell de taules, que ajuntades poden donar cabuda a un petit grupet; la segona, una mica més àmplia, està rodejada de grans finestrals i dóna cabuda a la barra des de la qual pots contemplar com els cuiners preparen els plats. La decoració és més aviat sòbria i minimalista, però l´ambient del tot acollidor.

La seva carta està formada per més de 70 plats, entre els quals es combina la vanguardia japonesa amb els gustos més tradicionals de la cuina nipona.

En conjunt és un local molt agradable per a fer-hi un tranquil àpat informal, amb una acurada selecció musical i una personalitat pròpia.
FITXA
c/Taquígraf Garriga 87-89
Tlf: 93 363 13 47

Horari: de dimarts a dissabte de 13h a 16h i de 21h a 24h. Tancat dilluns nit i diumenges.

Tipus de cuina: japonesa

Plat estrella: qualsevol plat de soba (nagiris tempuritzats)

Bodega: correcte

Preu mig: 40€

Menús: al migdia, entre 8,70€ i 14,50€. També disposen d'un servei de càtering.

Fumadors: es pot fumar a tot el restaurant

Terrasseta: tranquila i agradable, amb grans parassols.

Recomanable per: gent jove a qui li agradi la cuina japonesa

Com arribar-hi

La seva web

1 comentari:

Mercè ha dit...

ssssshhhht! aquest lloc és un secret!!!