ALTER EGO: Al pot petit hi ha la bona confitura

De recent apertura en un cul de sac del carrer Comtal, en ple barri Gòtic de Barcelona, l´'Alter Ego' és quelcom més que un restaurant. Apart de menjar, s'hi poden prendre tès, batuts, fer-hi una roda de premsa o contemplar els quadres exposats de Chelsea, una jove promesa londinenca.

Segurament, més que els seus plats, el que captiva és el seu ambient, jove i modern. Parets de colors decorades amb làmines abstractes, bona música, una il.luminació càlida i agradable i un servei molt atent i personalitzat. El lloc ideal per a passar una bona vetllada.

Els seus plats són una perfecta combinació entre la cuina mediterrània i les novetats internacionals, oferint sempre una perfecte combinació d´ingradients i unes propostes avanguardistes. Alguns exemples són el magret d´ànec amb pomes i xarop de cítrics, les gambes arrebossades amb cereals i sèsam, els creps de verdures i formatge fós, o el tronc de tonyina a la brasa. Qualsevol opció de la carta és excel.lent, però els plats són d´unes dimensions tant reduides, que fa que els preus de cada un, que un principi són acceptables, t´acabin semblant força cars.

Però a l´Alter Ego no pagues només per la cuina, sinó per uns productes frescos i de qualitat, un ambient tranquil i molt acollidor i un tracte inmillorable, punts prou importants com per a anar-hi.

FITXA
c/ Comtal, 33
Tlf: 93 481 71 15
Horari: de dilluns a dissabte de 13h a 16h i de 19h a 23h. Tanca els diumenges.
Tipus de cuina: mediterrània internacional.
Plat estrella: magret d'ànec amb poma i xarop de cítrics.
Bodega: força variada.
Preu mig: 30-40€
Menú: al migdia, 9,90€. Menús especials per a grups.
Fumadors: es pot fumar.