GOLIARD: Per als 'pijos' de Gràcia

Tot i estar amagat en un carreró de Gràcia, sense reserva, és gairebé impossible trobar taula en el Goliard. I no és que el lloc sigui petit. Tot el contrari, ocupa tota la planta baixa d´una caseta d´aquest barri, amb taules a les diverses estances. És un lloc molt agradable, de decoració senzilla, molt bona il.luminació i amb un jardinet interior que contribueix a l' ambient acollidor i tranquil que s´hi respira.

La cuina, creativa, això que està tant de moda actualment, però realment deliciosa. Com a toc diferent, hi ha la possibilitat de demanar mitjes racions, però no és una opció gaire recomanable a no ser que serveixi per a tastar més d´un plat, doncs les quantitats tampoc són massa generoses. Per als amants de la carns, una opció és la carn de cangur, que es veu que és deliciosa.

La relació qualitat preu és bastant bona, i és un lloc perfecte tant per a un sopar romàntic (tot i que les taules estan bastant justes), com per a un grup d´amics com per a un àpat de compromís. És d´aquells llocs de Gràcia que convé tenir a l´agenda.




FITXA
c/Progrés,6
Tlf: 93 207 31 75
Horari: de dilluns a divendres de 13h30 a 15h30 i de 21h a 23h30; dissabtes de 21h a 23h45. Tanca dissabtes migdia i diumenges.
Tipus de cuina: mediterrània creativa
Plats estrella: filet de cangur amb vinagreta de curry, formatge camembert al forn.
Bodega: justeta
Preu mig: 30€
Menús: al migdia, 11,30€
Fumadors: espai lliure de fum
Lavabos: estan en una caseta de fusta enmig del restaurant
Recomanable per a: sopars íntims o de compromís
Imprescindible reservar

3 comentaris:

Jordina ha dit...

Molt d'acord amb el comentari. Gràcies per la recomanació perquè era precisament el que buscàvem dissabte! només una cosa...el vaig trobar una mica massa sorollós per ser romàntic...el blog m'està sent molt útil per descobrir nous restaurants!
Jordina

Núria ha dit...

Suposo que és més romàntic entre setmana que divendres o dissabtes, doncs el bullici pot deixar mancat de romanticisme el lloc més íntim. De tota manera, hi hauré de tornar a anar en cap de setmana.

Gràcies pel teu comentari!

Mercè ha dit...

Nosaltres hi vam anar per fer "sopar de noies" un divendres a la nit. Alguna parella, però sobretot grups reduïts: 3 o 4 persones per taula. I tenen vins del Montsant!!