SINDUR: Un àpat a la Índia més luxosa i elegant

Des de fa un parell d´anys s´ha obert a l´Eixample aquest modern i acollidor restaurant de cuina hindú.

El local, de disseny minimalista, està decorat amb peces artesanals treballades a mà, com l´espectacular i robusta porta platejada amb grabats en esmalt de l´entrada, que traslladen als seus comensals a la Índia més luxosa i elegant. Tot i el predomini del color plata, el local és força acollidor i les seves butaques tant còmodes que conviden a fer una llarga sobretaula acompanyada d´un dels molts tès indis que et poden oferir.

La seva extensa carta està formada per plats representatius i innovadors de la gastronomia india, preparats per cuiners originaris d´allà, i amb una gran varietat d´opcions de carn, peix o vegetarianes. No s´ha d´oblidar acompanyar-ho tot amb el Biryani, un arròs de gra llarg i lleugerament especiat, ni amb els seus suculents pans preparats allà mateix en el Tandoor, un tradicional forn de fang.


FITXA

c/Còrcega, 211

Tlf: 93 410 58 19

Horari: de dimarts a diumenge de 13h15 a 16h i de 20h15 a 00h

Tipus de cuina: hindú

Plats estrella: Chicken Tikka Masala i els pans

Bodega: molt variada, amb vins nacionals i indis

Preu mig: 40€-50€

Menús: al migdia, 15,95€

Fumadors: espai lliure de fum

Saló per grups: ténen un reservat per a unes 12 persones

Recomanable per a: amants de la cuina índia o intrèpids

Com arribar-hi

2 comentaris:

Mercè ha dit...

Crea addicció. És un oasi de tranquil.litat i amabilitat. Els plats estrella són imprescindibles. Molt recomanable el postre de pastanaga i gelat de cardamom.

Núria ha dit...

Doncs ara els mateixos amos acaben d´adquirir un nou local al carrer París, entre Casanova i Muntaner. S´haurà de probar!!!!