GRAVIN: L´antiga cuina italiana

Molt allunyat de l´estil 'fashion' imperant al Born, es troba aquesta petita trattoria que rep el nom d´un poble mil.lenari de la regió d´Apulia, just en el taló de la Península Itálica.

És un local de decoració molt càlida, amb bigues de fusta, parets de colors ocre i vermell, fotos de carrers i esglésies d´aquest poblet italià i una il.luminació molt especial creada per unes làmpares de producció casolana construides amb ampolles de vidre. Hi ha tres sales diferents, cada una adequada per a cada estil de la clientela. Un petit reservat amb puffs, per a un ambient més confidencial. Una sala per a grups nombrosos. I la sala de l´entrada, amb sofàs estil 'bistrot francès', per a parelles o grups de pas que no busquin molta formalitat.

La seva proposta gastronòmica no es composa de les típiques pastes i pizzes, sino en una cuina casolana basada en antigues receptes italianes. D´entre els entrants, és molt recomanable la Caponatta, un plat de verdures variades cuinades amb salsa de tomàquet i vi blanc. D´entre les carns, la Tagliatta de carn de vedella, amb parmesà, rúcula i vinagre balsàmic. També hi ha peixos, pastes, embutits, carpaccios, i uns sensacionals postres casolans, d´entre els que destaquen el Tiramisú i la Panacotta.


FITXA
c/Rera Palau, 3
Tlf: 93 268 46 28
Horari: de dimarts a diumenge de 13h a 16h45 i de 20h a 23h45
Tipus de cuina: italiana casolana
Plats estrella: Caponatta, Tagliatta i els postres casolans
Bodega: hi ha vins italians i nacionals
Preu mig: 20€-25€
Menú: al migdia, 8,90€
Fumadors: es pot fumar
Saló per grups: ténen dues sales reservades, una per a un grup d´unes 6 o 8 persones i l´altra per a grups més grans
Recomanable per a: clients poc 'fashion'