SUCULUS: SUCULent+LentUS

El Suculus entra per la vista, tant per la seva decoració com per la presentació dels seus plats. En un ampli local de l´inici del 'gaixample' han aconseguit crear un espai cosmopolita i modern, en tons blancs, negres i verds, un ambient que recorda molt als famosos restaurants novaiorquesos.


A favor també té la seva cuina. Plats creatius, amb una bona combinació de gustos diferents, molt ben presentats i a un preu del tot assequible.


El seu únic punt feble és el servei. Jove, amable, però molt lent. No t´estranyi que entre plat i plat et facin esperar més d´un 1/4 d´hora, potser per això es permet fumar, per a poder omplir aquest intèrval de temps sense perdre massa la paciència.


És en definitiva, un restaurant del tot recomanable per a la gent jove no excessivament clàssica i sense pressa. És d´aquells restaurants que t´il·lusionen, que ja hi entres predisposat a que t´agradi, doncs tot al teu voltant és acollidor i modern alhora, un espai on pots passar una estona molt agradable.


FITXA

c/Diputació, 172

Tlf: 93 162 39 05

Horari: de dimarts a dissabte de 13h a 16h i de 21h a 00h30; diumenges de 21h a 00h30

Tipus de cuina: mediterrània d´autor

Plats estrella: Milfulls de foie i poma; bacallà al gratén d´alls tendres sobre salsa de pebrot vermell; filet de bou amb shitake i yuca

Bodega: correcta

Preu mig: 35€

Fumadors: es pot fumar

Recomanable per gent jove, moderna i sense pressa

Saló per grups: no en té

Veure carta

Com arribar-hi