Kibuka són dos ambients en dos restaurants diferents, ambdós en el barri de Gràcia. El primer que va obrir va ser el de Goya, però gràcies a l´èxit d´aquest, poc després obrí el seu germà de Verdi.
L´objectiu de cada un és el mateix, oferir una cuina japonesa occidentalitzada per a gent jove i a uns preus totalment assequibles, quelcom que els seus propietaris van descobrir que era possible després d´una estada a Nova York. Però els ambients de cada un són totalment diferents: el format més casolà i familiar i el format més modern i nocturn.
El Kibuka de Goya ha mantingut la decoració i l´encant de l´antiga taberna de barri que era anteriorment, amb les seves taules de fusta i els grans finestrals. El Kibuka de Verdi, pel contrari, és més cosmopolita, amb mobiliari modern, una gran cúpula de vidre al sostre i una més extensa oferta de vins i còctels per a després de sopar.
La cuina, però és la mateixa. El que més es disfruta en aquest restaurant, però, no són els sushis o els sashimis, sinó els excel.lents makis inventats per ells.
Segurament el secret del seu èxit ha estat el congregar uns grans 'sushiman', curiosament brasilers i amb molta experiència en el tall del sushi, en un ambient jove, distès, de qualitat i a bon preu.
FITXA
c/Goya, 9 / Tlf: 93 237 89 94
c/Verdi, 64 / Tlf: 93 415 92 17
Horari: de dilluns a dissabte de 13h30 a 16h; de diumenge a dijous de 20h30 a 00h
Tipus de cuina: japonesa
Plat estrella: qualsevol varietat dels seus makis
Bodega: escassa al de Goya i una mica més extensa al de Verdi
Preu mig: 20€-25€
Menús: menú al migdia per 11€
Fumadors: no es pot fumar
Recomanable per a: joves que vulguin tastar la cuina japonesa
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada