KIBUKA: Els bessons japonesos de Gràcia

Kibuka són dos ambients en dos restaurants diferents, ambdós en el barri de Gràcia. El primer que va obrir va ser el de Goya, però gràcies a l´èxit d´aquest, poc després obrí el seu germà de Verdi.

L´objectiu de cada un és el mateix, oferir una cuina japonesa occidentalitzada per a gent jove i a uns preus totalment assequibles, quelcom que els seus propietaris van descobrir que era possible després d´una estada a Nova York. Però els ambients de cada un són totalment diferents: el format més casolà i familiar i el format més modern i nocturn.

El Kibuka de Goya ha mantingut la decoració i l´encant de l´antiga taberna de barri que era anteriorment, amb les seves taules de fusta i els grans finestrals. El Kibuka de Verdi, pel contrari, és més cosmopolita, amb mobiliari modern, una gran cúpula de vidre al sostre i una més extensa oferta de vins i còctels per a després de sopar.

La cuina, però és la mateixa. El que més es disfruta en aquest restaurant, però, no són els sushis o els sashimis, sinó els excel.lents makis inventats per ells.

Segurament el secret del seu èxit ha estat el congregar uns grans 'sushiman', curiosament brasilers i amb molta experiència en el tall del sushi, en un ambient jove, distès, de qualitat i a bon preu.

FITXA

c/Goya, 9 / Tlf: 93 237 89 94

c/Verdi, 64 / Tlf: 93 415 92 17

Horari: de dilluns a dissabte de 13h30 a 16h; de diumenge a dijous de 20h30 a 00h

Tipus de cuina: japonesa

Plat estrella: qualsevol varietat dels seus makis

Bodega: escassa al de Goya i una mica més extensa al de Verdi

Preu mig: 20€-25€

Menús: menú al migdia per 11€

Fumadors: no es pot fumar

Recomanable per a: joves que vulguin tastar la cuina japonesa

La seva web

Com arribar al Kibuka de Goya

Com arribar al Kibuka de Verdi