SIBAR:La calma rural en el murmuri urbà

Pot ser una gran sorpresa el trobar, al mig de Barcelona, una masia com la que allotja al Sibar. Sí que hi ha restaurants en cases senyorials (el grup Travi en té més d´un), però no estan en ple centre de la ciutat. I el Sibar sí.




Amagat en un parc ben proper a l´hospital de Sant Pau (els jardins de Can Miralletes, com el nom de la casa que l´acull) es troba aquest bonic i acollidor restaurant. La masia ha sofert una molt bona restauració i la decoració contrasta totalment amb l´antiguetat de les seves parets. Un contrast que lliga estupendament amb la seva carta. Res de fustes de formatges i embotits; el Sibar ofereix uns originals i espectaculars carpaccios, unes fantàsticament emplatades amanides, bones carns, peixos i moltes altres opcions suculentes. És un lloc on tant es pot menjar a base d´un pica-pica, com fer 2 plats. Perfecte per anar-hi amb un grupet o en la intimitat. I això sí, molt tranquil. La calma del món rural en un entorn urbà.

FITXA
Masia Can Miralletes-c/Industria cantonada Conca / Tlf: 934 334 845


Horari: de dilluns a dissabte de 13:30h a 16:00h i de 20:30h a 23:00h(dissabtes fins les 23:30).Diumenges només al migdia.
Tipus de cuina: mediterrània
Preu mig: 30€
Plat estrella: per mi, excel.lent el carpaccio de provolone
Menús: ténen 2 menús de degustació
Bodega: No gaire extensa; correcte
Fumadors: ténen zona per fumadors
Terrassa: Unes quantes taules a l´entrada, enmig dels arbres del parc.
Minusvàlids: els lavabos estan adaptats, però el restaurant es troba a una primera planta...
Lavabos: noms de dones i homes decoren les portes de cada un. Sort que hi vaig trobar el meu!
Recomanable per a: tothom que vulgui oblidar que es troba a Barcelona

La seva web
Com arribar-hi