MIRIOT: Tot Brasil excepte la decoració

No se si es podria aplicar el concepte de cuina d´autor a un restaurant brasileny, però en cas afirmatiu, aquest seria el cas. Vaja, parlem de cuina brasilera d´autor. Perquè no només fan una estupenda moqueca de gambes adaptada als gustos europeus (o millor dit: sense cilantre) sinó que converteixen també el bacallà, un plat tan tradicional d´aquí, en un exòtic plat de peix al puré de festucs o un curiós carpaccio farcit d´algues i amb salsa de mandarina.

Val molt la pena. Per als menys atrevits, hi ha unes atractives amanides, algunes varietats de pasta (això sí, oblidem-nos de la típica salsa bolonyesa), creps i fins i tot un colesteròlic plat de patates amb xorisso i ou ferrat.

L´ambientació, però, no té res de brassilenya. Apart de les cambreres, la resta són parets de pedres, reproduccions de gravats de Venècia, i mobiliari vermell i negre. Una llum tènue i bastanta calma. Una tranquil.litat que es va veure troncada, en el meu primer àpat en aquest restaurant, per la visita d´un enorme escarabat. Però era dels americans, em van dir les brassilenyes. Suposo que aquest era un dels tocs tropicals que estava trobant a faltar en el local!






FITXA



c/Francesc Giner 54 / Tlf: 933 682 608



Horari: de dilluns a dissabte de 7:30 a 17:00 i de 20:00 a 0:00

Tipus de cuina: brasilera

Preu mig: 25€


Plat estrella: Moqueca de gambes

Bodega: Reduida però variada en denominacions espanyoles


Fumadors: es pot fumar

Minusvàlids: no està adaptat


Lavabos: estrets, allargats i correctes

Menús: menú diari a 10€ (el dissabte a 12€); també fan menús per grups.


Recomenat per a: nostàlgics de la cuina brasilera



La seva web

Com arribar-hi