Val molt la pena. Per als menys atrevits, hi ha unes atractives amanides, algunes varietats de pasta (això sí, oblidem-nos de la típica salsa bolonyesa), creps i fins i tot un colesteròlic plat de patates amb xorisso i ou ferrat.
L´ambientació, però, no té res de brassilenya. Apart de les cambreres, la resta són parets de pedres, reproduccions de gravats de Venècia, i mobiliari vermell i negre. Una llum tènue i bastanta calma. Una tranquil.litat que es va veure troncada, en el meu primer àpat en aquest restaurant, per la visita d´un enorme escarabat. Però era dels americans, em van dir les brassilenyes. Suposo que aquest era un dels tocs tropicals que estava trobant a faltar en el local!
FITXA
c/Francesc Giner 54 / Tlf: 933 682 608
Horari: de dilluns a dissabte de 7:30 a 17:00 i de 20:00 a 0:00
Tipus de cuina: brasilera
Preu mig: 25€Plat estrella: Moqueca de gambes
Bodega: Reduida però variada en denominacions espanyolesFumadors: es pot fumar
Minusvàlids: no està adaptatLavabos: estrets, allargats i correctes
Menús: menú diari a 10€ (el dissabte a 12€); també fan menús per grups.Recomenat per a: nostàlgics de la cuina brasilera
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada