BANGKOK CAFE: Un bocinet de Thailandia a Barcelona

Fins ara sempre havia pensat que m´agrada el menjar picant i, és més, pensava que l´aguantava. Ara se que és perquè no he anat a Thailandia.

Estem bastant acostumats als restaurants thailandesos farcits de plantes, amb caients d´aigua i, en alguns casos, música oriental-relaxant. Res a veure amb el Bangkok Cafè. Els que han anat a aquell país, diuen que és un restaurant com els d´allà. Jo això no ho puc afirmar, però el que sí que puc dir és que no és extravagant ni recarregat; tot el contrari, molt senzill. Petit, amb taules atapeïdes (en excès), calorós (pel fum i el vapor de la cuina, que està a la vista) i molt aromàtic (per la quantitat d´espècies del menjar que s´hi prepara). Però, pot semblar curiós, és acollidor. En ell s´hi respira calidesa, bon rotllo i molta amabilitat.

I el menjar, una de les parts important, està molt bo. Molts woks, molt curry, arrossos, tallarines...tot deliciós. Però repeteixo, és preferible mirar les guindilles que indiquen la picantor de cada plat, i no demanar-ne cap que en porti 3.

En resum, un lloc que val molt la pena, sempre i quan ja tinguis previst posar una rentadora a l´endemà i rentar-te les dents a consciència abans de ficar-te al llit.

FITXA
c/Evarist Arnús 65 / Tlf: 933 393 269


Horari:
Tipus de cuina: Thailandesa
Preu mig: 25€
Plat estrella: qualsevol plat de curry
Menú: de migdia per 9,70€
Bodega: molt, molt, curta (3 negres, 3 blancs i 3 rosats)
Saló per grups: impensable (a no ser que et tanquin el restaurant)
Recomanble per a: amants de l´exotisme