FONDA GAIG: La tradició als fogons

Hi ha noms que per si sols ja són una garantia i un d´ells és Carles Gaig. El famós cuiner va obrir fa poc més d´un any la seva fonda (res a veure amb l´antiga d´Horta) amb la intenció de recuperar els gustos de plats tradicionals de la cuina catalana com poden ser els macarrons del cardenal (cuinats amb una finíssima beixamel), les mandonguilles amb sèpia, l´escudella o el pollastre a la cassola. La cuina és senzillament la d´una fonda de tota la vida, i l´aspecte el d´un modern i acollidor restaurant.

És un local de grans magnituds, amb una decoració elegant i acollidora que combina el color blanc i vermell amb la fusta. Les taules gaudeixen del suficient espai entre elles com per a poder gaudir d´un àpat íntim, ja sigui en grup o en parella. I el servei de sala és excel.lent, dirigit per Fina Navarro, l´esposa de Carles Gaig.

Res a veure amb el Gaig del Cram, aquest és un local que deixa enrera l´avantguarda i la cuina d´autor i torna a allò que està en l´imaginari de tothom, la cuina de la iaia. És, en definitiva, un lloc per quedar bé, una aposta segura.

FITXA

c/Còrsega 200 / Tlf: 93 453 20 20



Tipus de cuina: casolana tradicional
Horari:de dimarts a dissabte de 13:30 a 15:30 i de 21:00 a 23:30. Diumenges només al migdia.
Plat estrella: és difícil de dir...
Preu mig: 50€
Bodega: extensa (ténen una carta de vins amb més de 50 referències)
Fumadors: té sala per fumadors
Minusvàlids: està adaptat
Salons per grups: al pis de dalt n´hi ha de diferents dimensions
Recomanable per a: tothom

Com arribar-hi