ACALIA: Exòtic i discret

L´Acalia és un restaurant molt acollidor situat en plena eixample, de petites dimensions, amb molt poca llum però molt ben focalitzada sobre les taules, i una decoració senzilla però molt apropiada per a crear un espai íntim i tranquil, molt recomanat per a petits grupets.

La seva oferta es basa en una cuina sana, mediterrània però amb tocs molt exòtics trets d´altres nacionalitats. Qualsevol plat pot anar acompanyat de fideus preparats a l´estil tailandès, de salsa de coco o de soja o d´altres espècies desconegudes que li dónin un toc original i un gust diferent al que estem habituats.

L´únic punt fluix és la seva bodega, molt senzilla i molt poc diversa, però segurament prou adequada per al tipus de clients que té: gent jove, poc exigent i que primen el passar una bona estona, degustar suculents plats a un preu bastant assequible i acompanyar-los d´un vinet, encara que aquest no tingui denominació d´orígen.

FITXA
c/Rosselló, 197 / Tlf: 932 370 515

Horari:
Tipus de cuina: d´autor amb tocs de cuina francesa
Preu mig: 35€
Plat estrella:Les Galettes (pasta gran farcida); molt bo el filet de llobarro farcit d´arròs salvatge amb chips d' espàrrecs.
Menú: al migdia entre setmana, 15€. També hi ha un menú a les nits de dilluns a dimecres.
Bodega: Poc variada
Fumadors: es pot fumar
Terrasseta: un parell o 3 de taules a la vorera del carrer rosselló

Com arribar-hi