BISTRONOU: Una bona combinació de cuina francesa amb tocs d´aquí

En el local on anteriorment ja hi havia hagut dos bistrots ( Ovic i Bistrot 106) el xef Oriol Vicente, aposta novament  per aquesta fórmula i obre el Bistronou. En aquest cas, la fórmula bistrot ve recolzada per l'experiència d'un cuiner i d'un grup de restaurants al que hi pertànyen l'Àpat ( també al carrer Aribau), el D.O. ( a Verdi) i l'Anxoveta ( a Gràcia), tots ells especialitzats en cuina de tradició mediterrània i amb una carta formada per racions, mitjes racions i 'platillos'.

El Bistronou desprèn calidesa. Ja sigui pels colors (grocs suaus a les parets, terra i taules de fusta), la ben encertada il·luminació, les arcades de les parets o el fil musical que acompanya tot l'àpat. La llàstima és q aquesta tranquil·litat en l'ambient té com a gran enemic la mala acústica del local, de manera que si coincideixes amb un grup més o menys nombrós l'espai queda envaït pel xivarri. Un veritable problema si tenim en compte que seria un molt bon lloc per a una vetllada íntima , doncs no només la decoració de la que ja us he parlat sinó també l'estretesa del local i la distribució de les taules permetrien aquesta sensació d'intimitat. De manera que si teniu la sort d'anar-hi un dia de públic tranquil, és un lloc molt recomanable.

Pel que fa a la seva carta, es basa en uns entrants ( canelons de bolets, xatonada de bacallà, farcellets de verdures), uns arrossos, les carns o peixos ( i tots amb l'opció de mitja ració), i una molt bona opció de menú  a la carta tancat ( primer, segon i postre per 30€). Plats molt ben presentats, racions suficients i molt bona matèria prima. A això, si li sumes la bona atenció del seu servei, et dóna com a resultat un bon lloc per anar- hi a passar una bona estona i gaudir d'una bona cuina sense estridències.

FITXA
c/Aribau 106 / Tlf: 934 514 060

Horari: Tanquen els dimarts tot el dia i els diumenges a la nit.
Tipus de cuina: mediterrània-francesa
Plat estrella: els arrossos, el romesco de rap
Preu mig: 25€
Bodega: una bona selecció i uns bons preus
Menús: ofereixen un menú a la carta a preu tancat (primer,segon i postre) per 30€. Al migdia, fan un menú per 11,90€.
Adaptat a minusvàlids: no ho està
Per anar-hi amb nens: és petit i poc apropiat.
La seva web