En els
baixos de l´hotel Constança, just davant de l´illa s´ha obert recentment Can
Vador. L´espai que abans ocupava l’Icho,
un japonès de lo més ‘chic’, ha canviat completament el seu aspecte per
a donar cabuda a aquest restaurant-braseria de lo més acollidor. La seva decoració
té un toc rústic però alhora elegant, intentant rememorar l´ambient de les cases tradicionals catalanes. Uns panells metàl·lics revesteixen el
sostre, evocant el que en les antigues masies serien les bigues de fusta i
donant la sensació de trobar-te immers en un bosc al més pur estil Tàpies. Les
parets i la resta de decoració és de colors molt càlids, grocs com la terra i
verds, com els camps d´oliveres. Tot combinat amb un terra de parquet sense
pulir i mobiliari artesanal de fusta.
La seva carta no podia contrastar amb aquest ambient. Plats
tradicionals, amb una forta presencia de les brases (sobretot carns, però també hi ha cabuda per alguns peixos i verdures), i un bon pa torrat amb tomàquet que et porten a taula com a aperitiu.
El servei és eficient, ràpid, amable i gens empipador. Atent, però en la distancia.
En definitiva, Can Vador és un bon indret per a fer una escapada sensorial a la muntanya i guarnir-la amb una bona barbacoa.
FITXA
c/Déu i Mata 69 (també a Diputació 367) / Tlf: 933 213 189
Horari: De 13:00 a 16:00 i de 20:30 a 23:00. Tanquen els diumenges a la nit.
Tipus de cuina: Tradicional-Braseria
Plat estrella: les graellades
Preu mig: 30€
Bodega:Es pot millorar, tot i que els vins de la casa no estan malament.
Menús: Al migdia, 14,99€. El menú de nit a 24€.També menús per grups.
Terrassa: al carrer Déu i Mata, arresserada amb matolls i parasols.
Adaptat a minusvàlids: sí
Recomanable per als qui els agradi el menjar casolà i es vulguin allunyar de les estovalles de quadres i els porrons.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada