FOZ: Encantador, acollidor, tranquil



El Foz és un restaurant acollidor. El local respira calma i tranquil.litat. És difícil saber el perquè. Segurament perquè no hi ha gaire soroll (no és un local habilitat per a grans grups). També perquè el color de les parets (grisos i burdeus) és relaxant. Lògicament la il.luminació i la música també hi juguen un bon paper. Segurament és tot el conjunt, però el que està clar és que el Foz convida a un àpat íntim.

La seva cuina es defineix com a creativa, però aquest és un adjectiu massa de moda últimament i massa poc ben definit. El que està clar és que els seus productes són propis de la cuina mediterrània, les seves presentacions són extraordinàries, les racions molt considerables i el resultat, tenint en compte el preu al que s´ofereix, és excel.lent.

Els amants de les amanides, com una que subscriu, en sortiran del tot satisfetes, doncs no només són originals per la seva combinació d´ingredients sinó realment espectaculars en la seva imatge. Apart d´aquest primer plat, insípid per molta gent, el Foz ofereix altres opcions com són els arrossos, les carns o els peixo, en especial el bacallà.

Una cuina mediterrània basada en la tradició culinària del nostre país a un molt bon preu.




FITXA
c/Diputació 174 / Tel: 93 453 05 05

Horari: De dilluns a dissabte de 13h a 16h; nits de dijous a dissabte, de 21h a 23:30h; diumenge tancat.
Tipus de cuina: mediterrània amb influència de la cuina catalana
Preu mig: 30€
Plat estrella: excepte les anxoves (escasses), qualsevol
Bodega:variada
Fumadors: es pot fumar
Minusvàlids: adaptat
Menús: ténen un menú al migdia i un a la nit
Salons per grups: no en ténen però hi ha un espai per a unes 12 persones una mica aïllat de la resta.
Recomanable per a: un àpat tranquil


Com arribar-hi
La seva web