BROWN 33: 'Manos arriba...¡ésto es un atraco!'

Un robatori amb totes les de la llei. Aquesta és la sensació que et queda quan surts d´aquest restaurant amb una excel.lent ubicació en una cantonada del passeig de Gràcia.

L´ambient, encantador. La decoració, elegant i perfecte.El servei, atent. La carta, prou atractiva. Però les quantitats i els preus...exageradíssims. Les racions dels segons plats no arriben a poder-se considerar unes tapes, i la cara que se´t queda quan te les porten, digna de fer una fotografia.

Una llàstima perquè, com ja he dit, el lloc apunta maneres. Com el seu nom indica, la decoració del restaurant és d´estil novayorquí i amb predomini del color marró. Un ampli espai amb un gran finestral amb vistes a un dels carrers més espectaculars de Barcelona, taules ben parades i elegants, colors sobris i la llum adequada. Tot plegat, vist des de fora, convida a entrar-hi.


La seva carta està farcida de plats italians i atractives sugerències, i el preu, a simple vista, moderat. Però quan téns els plats davant et quedes a quadres. Una autèntica enganyifa feta per als turistes.



FITXA
Passeig de Gràcia, 33 / Tlf: 93 467 52 47

Horari: Cuina ininterrompuda, de diumenge a dijous d´11h a 00:30. Divendres i dissabtes fins les 02:00.
Tipus de cuina: italiana
Preu mig: 30€ - 50€ (depenent del vi)
Plat estrella: la gent diu que la Burrata Trufada; jo crec que cap.
Bodega: de preus elevats
Fumadors: al pis de dalt hi ha tota una sala per a fumadors.
Minusvàlids: està adaptat
Lavabos: d´una modernitat sòbria, com tot el restaurant
Menús: fan menús a mida per a grans grups
Salons per grups: la Sala 33, un espai d´uns 240 m2 per a grans celebracions
Recomanable per a: turistes que prefereixin una bona vista a un bon àpat