EL SOFALITO: Un sopar al saló de casa

Fa pocs mesos que ha obert aquest restaurant en un dels carrers més transitats de l´Eixample. Abans era un d'aquests llocs del 'jamón' que proliferen per moltes ciutats de l´estat espanyol, i el canvi, ha estat substancial. Els nous amos del local han aconseguit convertir, sense fer gaire reforma i amb una decoració econòmica que porta el segell d´Ikea, el que era un lloc absolutament senzill, sense encant i quasi sempre buit, en el que és ara: un indret molt acollidor, amb bona música i un menjar sense pretencions però molt atractiu.

Sense cap mena de dubte, el millor de El Sofalito, és la sala que fa honor al seu nom, amoblada amb 7 taules baixes rodejades de sofàs i 'puffs' de diferents colors, uns vistosos dibuixos a la paret a l´estil de moderns graffitis i moltes espelmes que li donen una càlida atmosfera. Allà s´hi pot prendre des d´un còctel elaborat al moment amb fruites de temporada (molt recomanable la caipirinha de pinya o de síndria), un aperitiu a base de nachos o patates braves, o un complert sopar.

La seva carta està formada per una fusió de plats de cuines de diferents països: tempura de verdures, rotllets thailandesos, amanides, carpaccios i carns i peixos preparats de manera senzilla però amb un toc d´originalitat, com la broixeta de rap amb salsa de síndria o el deliciós llom de tonyina sobre arròs salvatge. I tots ells servits per una colla de cambrers joves, molt amables i amb moltes ganes de que la seva fresca proposta funcioni.

És un restaurant destinat sobre tot a la gent jove, que, després de sopar, es pot quedar fent una copa fins les 3h de la matinada. Una sobretaula molt agrdable i còmode que transcorre sobre un sofà, com al saló de casa.


FITXA

c/París 175 / Tlf: 932 012 942


Horari: fins les 3h de la matinada. Tancat els dilluns per la nit.

Tipus de cuina: fusió de diferents països

Plat estrella: llom de tonyina sobre arròs salvatge

Bodega: no gaire complerta

Preu mig: 20€

Menús: ténen diferents menús per grups i un menú de nit de 15€.

Fumadors: es pot fumar

Minusvàlids: no està adaptat (bàsicament, no cabrien en el lavabo)

Lavabos: 2 (un per 'chicos, chulazos, tipos, tios buenos...', i l´altre per 'chicas, tipas, chorbas...').

Recomanable per a: gent jove, tant per sopar, com per picotejar, com per prendre una copa


2 comentaris:

Anònim ha dit...

A mi m'agrada molt el Sofalito i el Blog. No podria estar més d'acord en el tema dels cambrers.

El restaurant on sopi avui sortirà d'aquest blog.

Anònim ha dit...

avui hem sopat alla una colla de 16 persones i la veritat es q genial!!! el menjar bonissim i el lloc amb molt d'encant!! repetirem segur! fins aviat