EL NOU DE SARRIÀ: Modèstia a la zona alta

A la part alta de Major de Sarrià hi ha tres restaurants del tot recomanables: el Tram-Tram, el Vivanda i aquest. De tots tres, però, el menys tocat i posat és el Nou Sarrià.

Ocupa la planta baixa d´una casa del segle disset i es tracta d'un local estret, amb les parets de pedra antiga, una llum molt tènue, taules de fusta i algun element de tots avantguardistes. Senzill, però d'una calidesa que el fa del tot acollidor.

A un primer cop d'ull, la carta no crida l'atenció. Plats de cuina mediterrània amb molta influència de cuina tradicional catalana, la dels fogons de l'àvia. Amanida de fabetes, poma caramelitzada amb foie, bacallà a la llauna i un espectacular steak tartar són alguns dels plats que la componen, així com un apartat especial per a les hamburgueses. Val a dir que tot està molt bo i la presentació és molt correcte. 

Potser la única pega la trobem en el servei. Si bé la mestressa i el seu equip de cambrers són molt amables, els falla una mica la rapidesa, tant a l´hora de prendre nota com, sobretot, de cobrar. Una espera que no es produeix entre plat i plat però que es fa una mica pesada quan ja has acabat la sobretaula. Però la comfortabilitat del lloc fa que un cop fora oblidis l´estona que has estat reclamant el cambrer i només recordis lo bé que has menjat.

El Nou de Sarrià és com el barri en el que es troba: antic i modern alhora i sobretot molt acollidor.


FITXA
c/Major de Sarrià 109 / Tlf: 932 80 33 39

Horari: de 13:00 a 16:00 i de 21:00 a 23:30. Dilluns només migdia; dissabtes només nits; diumenges tancat.
Tipus de cuina: mediterrània
Preu mig: 35€
Plat estrella: steak tartar
Bodega: com la carta, no gaire extensa, però suficient per a trobar un bon vi.
Menús: fan un menú a la nit de 19,90€.
Adaptat a minusvàlids: no ho està.
Recomanable per als amants de les petites coses amb encant.