L'OFFICE: Un francès bastant autèntic

De les vegades que he estat a París, recordo perfectament aquells bistrots amb aroma de sopa de ceba i on la densitat de la població és molt més alta que la mitja de la ciutat. L'Office és això. Amb cambrers francesos i tots. Potser el que li manca és la presència en l´ambient de l´esmentat caldo, tot i que sí que s´hi troba a la seva carta.


S´hi menja molt bé. Encara que servidora es va equivocar en la elecció, no conec ningú que hi hagi anat i digui el contrari. A la seva carta, evidentment, plats típics de la cuina francesa. No hi falta l´amanida Niçoise, encara que ells han preferit no dir-li pel seu nom i definir-la enumerant els seus ingredients de manera sofisticada (però el resultat és el mateix: enciam, ceba, tonyina i ou dur). La sopa ja comentada amb el seu formatge fós per sobre; evidentment, el Foie; el Tartar de bou; i bons formatges. Els vins, tots francesos. I els postres, deliciosos (recomano els bunyols de xocolata: un inolvidable pecat).


Llàstima del seu atapeïment. Impossible anar-hi sense reserva. Però totalment recomanat per als amants de la cuina del nostre país veí.


FITXA

c/ Villarroel 227 / Tlf: 934 442 288


Horari: de 13h a 16h i de 21h a 23h. Dilluns i diumenges només obert al migdia.

Tipus de cuina: francesa

Plat estrella: les carns

Preu mig: 40€

Menús: menú degustació al migdia per 19€; a la nit, 22€.

Bodega: vins francesos

Nens: no és el més adequat (hi ha molt poc espai i no hi ha molt plats 'infantils')

Recomanat per a amants de la cuina francesa a qui no els importi menjar 'apretadets'.