EL VELL POBLE NOU: Podria molt bé ser amb B



De vegades hi ha una molt petita diferència entre vellesa i bellesa. La que hi ha a El Vell Poble Nou. Un restaurant com els de tota la vida emplaçant emplaçat en ple centre d´aquest barri emergent els darrers anys.
Va obrir al 2006, de la mà del seu xef Jose Luis Sànchez, de qui, només amb anar-hi una vegada, ja es pot dir que té molt bon ull per a triar els productes i molt bona mà per a saber-los cuinar. No és una cuina d´autor ni moderna, sinó magníficament casolana i marinera. Musclos, rabes, xips de carxofes i tot un seguit de suculentes opcions per a picar, i fantàstics arrossos, bacallans i estupendes viandes. Res extremadament elaborat però plats preparats amb molta cura i en el seu punt exacte.
El lloc tampoc destaca per la seva decoració. És més aviat rustic, tant que fa pensar que el restaurant existeix des del temps de les nostres àvies. Senzill, honest, net i acollidor. En realitat té el que ha de tenir, doncs lo important a El Vell Poble Nou és el menjar i la magnífica atenció i tracte del servei.
I si fa bon temps, té una molt agradable terrasseta on poder gaudir de l’àpat en majúscules. I és que no s´ha d´estar a peu de platja per a frisar amb un bon arròs!

FITXA
Passeig Taulat, 95 / Tlf: 93 225 01 09
Horari: de 13:00 a 16:00 i de 20:30 a 23:00; tanca dilluns tot el dia i les nits de diumenges i festius.
Tipus de cuina: mediterrània de tota la vida.
Plat estrella: els arrossos (també els fan per a emportar)
Preu mig: 25€
Menús: fan meús per a grups
Salons reservats: no en té
Bodega: la justa
Terrassa: molt agradable en un carrer gairebé peatonal
Minusvàlids: està adaptat
Nens: s´hi pot anar amb nens; tenen paciència, terrassa per estar tranquils i menjar apropiat.
Recomanable per a: els qui no els hi agrada menjar un arròs a primera línea de mar

2 comentaris:

Massitet ha dit...

Hola!
Fa pocs cies que he descobert el teu bloc i venia a dir-te que m'agrada força. A partir d'ara el consultaré per buscar informació sobre restaurants!

De fet, l'he trobat perquè buscava informació sobre un restaurant que es diu Terrari, del qual vaig treure una recepta que avui hem posat al nostre bloc, Olleta de verdures.


També et voldria fer saber que hem inclòs el teu bloc a la Gastrosfera.cat, la secció d'Olleta on recollim tots els blocs de cuina escrits en català. Si no et fa gràcia ser-hi, si us plau digue'ns-ho!

Salut i felicitats pel bloc!

pause ha dit...

N'he sentit molt a parlar, tinc unes ganes enormes d'anar-hi i fer-hi unes fotos pel meu blog: http://picturesofbarcelona.net