SINGLOT: Dinar bé i sense luxes

El Singlot és un restaurant sense luxes, però molt recomanable per a un àpat senzill, casolà, econòmic i bo. És un local sense cap mena de luxes ben acondicionat, acollidor en la mesura de lo possible (tot i que milloraria si canviéssin les cadires, el mobiliari exterior i les estovalles de paper) i amb una esplèndida (sobretot per les seves dimensions) i assoleiada terrassa, perfecte per a un aperitiu o un dinar d´estiu.

La seva cuina és casolana, sense plats gaire complicats però de qualitat i abundants quantitats. Segons diuen, la seva especialitat són els arrossos, però jo no m´hi he arriscat mai (sóc de las que els prefereixo menjar a peu de platja). Sí que recomano el seu menú del migdia, doncs hi ha varietat i surt molt a compte. A part, la seva carta també comprèn algunes tapes, amanides, torrades variades, carns i peixos.

És, en resum, un lloc idòni per anar-hi a dinar (sobretot a l´estiu) o amb un grup, doncs qui busqui un àpat íntim segur que en surt decebut.







FITXA

c/Escorial 50 / Tlf: 93 284 30 45


Horari: de 13:00 a 16:00 i de 20:00 a 23:30. Tanca els dilluns.


Tipus de cuina: casolana


Plat estrella: segons diuen els propietaris, els arrossos.


Preu mig: 20€.


Menús: menú de migdia a 10€ (si demanes l´entrecot, hi ha un suplement).


Fumadors: es pot fumar


Terrassa: gran i assoleiada, en un entrant del carrer Escorial.


Recomanable per a: àpats senzills però bons i econòmics.


Com arribar-hi


1 comentari:

Anònim ha dit...

La dueña de este bar tiene muchos conflictos con sus vecinos ya que a ocupado la terraza que es de uso comunitario y se niega a llegar a ningun acuerdo con la comunidad. Nunca ha pagado nada por el uso de la terraza ni al ayuntamiento ni a los vecinos, ni siquiera la tiene dada de alta como negocio. Mujer muy conflictiva muchos vecinos le tienen miedo. En una ocasion agredio a una vecina (fueron a juicio y lo perdio) y a amenazado con pegar a muchos otros.