ÀPAT: La importància dels menjars


"Cadascuna de les menjades d'alguna importància que es fan diàriament a unes hores fixades: l'esmorzar, el dinar, el sopar". Aquesta és la definició d'Àpat, segons el diccionari.

I en aquest restaurant es procura tractar aquestes menjades amb la seva deguda importància. És un local de decoració sòbria i minimalista, amb una predominància del blanc i el gris fosc, una il.luminació escassa però ben focalitzada cap a les taules, que potser són massa elevades en número per al poc espai del restaurant.

La seva cuina, dirigida pel cuiner del ja desaparegut 'Lungomare', es basa en una reinterpretació dels plats clàssics catalans amb alguns d'inspiració italiana. Tots molt ben presentats, d'una correcta abundància i amb una sorprenent combinació de gustos. Un lloc molt recomanable per a passar una vetllada amb un petit grup d'amics.

FITXA

c/Aribau 137

Tlf: 93 439 64 14

Tipus de cuina: catalana amb plats italians
Plat estrella: la carta cambia cada 3 mesos
Bodega: no molt extensa però variada
Preu mig: 30€
Menús per grups:
Fumadors: es pot fumar en tot el restaurant
Recomanable per: parelles i petits grupets

Veure carta

La seva web

Com arribar-hi