CA LA MARIONA: Casolà en excés

No pensava que l´adjectiu casolà en un restaurant pogués esdevenir quelcom un tant negatiu, però en aquest cas, crec que el puc utilizar amb aquesta connotació. Ca la Mariona és un restaurant dels de tota la vida, o com a mínim, ho és d´aparença.

El lloc no està malament, petit, ambientació correcta, sobretot la il.luminació, molt adequada per a un sopar íntim. I la carta, molt tradicional, però amb una molt bona matèria prima. Musclos al vapor, amanida capresse, filet amb foie, bacallà a l´all cremat, són alguns dels seus plats. Tots molt ben presentats i molt ben preparats. En definitiva, tot està molt bo. Però peca de tradicionalitat en alguns aspectes que segurament no costaria gaire millorar: el pà, a llesques (sempre he pensat que és molt millor servir panets); el vi negre, massa fred, quasi a temperatura de cava; i les copes, massa senzilles, de vidre gruixut, com si anessis a prendre un símil de Don Simon. Un bon àpat, pel meu gust, requereix d´un bon vi i d´un bon pà i si aquests dos complements fallen, sobretot el de la beguda, et poden espatllar el plaer de degustar un bon plat.

FITXA
c/Amigó 53 / Tlf: 932 011 830

Horari: de 13:30 a 16:00 i de 21:00 a 00:00. Diumenges només migdia. Tanca els dilluns.
Tipus de cuina: mediterrània tradicional
Plat estrella: Espatlla de xai amb patates
Preu mig: 35€
Bodega: diferents DO
Menús: fan menú al migdia i un menú per a grups.
Reservat: Tenen un espai separat de la resta amb cortines que pot acollir a un grup d´unes 25 persones.
Adaptat a minusvàlids: No ho està.
Per anar-hi amb nens: no és aconsellable. Ni pel tipus de cuina ni per l´espai.
Recomanable per a turistes que vulguin viure 'un instant casolà'.

Com arribar-hi