TRIBECA: De Nova York només el nom

Si vas a un restaurant de nom Tribeca t´imagines que et trobaràs hamburgueses, amanides cèsar i molta patata fregida. En aquest cas no és així. El Tribeca de Barcelona és de cuina catalana. Arrossos, bacallà, verdures a la graella, bones carns i variades amanides. De fet, la única cosa que comparteix amb els locals de 'la gran poma' són les copioses racions. Si sou de no menjar gaire, millor compartir algun plat, perquè en el Tribeca sembla ben bé que esperin que entri per la porta el 'gran home americà'.
Abans era el restaurant Boix, un clàssic de l´Eixample, i ha mantingut d´aquest la sòbria decoració. Amplis espais separats per unes poques columnes, mobiliari clàssic, taules parades amb sobrietat i molta llum. Un ambient que es podria calificar d'insuls i que, per les seves dimensions, si no està gaire ple pot semblar fred i mancat de caliu. Però també per aquest mateix motiu, el de la seva grandària, és ideal per a una trobada familiar o un àpat de grup.

El servei és atent i eficient, si mésno si no hi ha molta clientela (com va ser el cas del dia en què hi vaig anar). La seva cuina, com ja he esmentat, molt correcte i sense gaire innovacions en els plats ni floritures. I el pà amb tomàquet excel.lent.

Un lloc que potser no recomanaries, però no m'importaria tornar-hi, doncs no decep gens.
FITXA
c/Consell de Cent 303 / Tlf: 934 515 075
Horari:de dimarts a dissabte de 13h a 16h i de 20h a 23h. Dilluns només al migdia. Tancat diumenges i dilluns nit.
Tipus de cuina: Mediterrània - catalana
Preu mig: 35€
Plat estrella: arrossos i bacallans
Menús: fan menús al migdia (12€ o 15€ el cap de setmana) i per a celebracions
Bodega: no molt extensa però suficientment variada
Minusvàlids: està adaptat
Recomanable per a: àpats familiars o grups.