Tot i que ells mateixos defineixen el seu local com un lloc de begudes i menjar 'sense bèsties', el Sesamo no és un vegetarià com els que imaginem la majoria de nosaltres, ni tampoc dels més estrictes (la prova és que fins i tot ofereixen una carta alternativa que inclou plats amb embotits).
És un local agradable i petit, amb una decoració molt simple però moderna i acollidora a la vegada; un ambient aconseguit sobretot gràcies als colors ocres de les parets i a la il.luminació, tènue i càlida.
Està especialitzat en cuina ovo-làctia-vegetariana, amb influències italianes, índies i belgues, els tres llocs de procedència dels seus propietaris. La carta ofereix diverses alternatives: al migdia, un menú molt econòmic de tres plats o la opció d'un plat combinat; i a la nit, una suggerent carta elaborada amb productes de temporada i plats com el crep de blat farcit de ricota, carbassó i espàrrecs, els ñoquis de carbassa o algun dels menús degustació que ofereixen diariament. També acull exposicions relacionades amb la gastronomia, menús temàtics i un DJ els caps de setmana.
Per als qui no s´han atrevit mai amb un vegetarià, aquesta seria una molt recomanable proposta per a una primera presa de contacte amb la cuina biològica.
FITXA
c/Sant Antoni Abat 52 / Tlf: 934 416 411
Horari: dilluns, dimecres i dissabte de 13h a 15h30 i de 21h a 23h30; diumenges només de 21h a 23h30. Dimarts tanquen.
Tipus de cuina: ovo-làctia-vegetariana
Plat estrella: els millors són els suggeriments del dia
Preu mig: 30€
Menú: al migdia, 8,75€. L´opció de plat combinat són 7€.
Bodega: ténen vins procedents de l´agricultura ecològica
Fumadors: a la zona de bar està permès fumar
Recomanable per a: els aficionats a la cuina vegetariana i els que no ho són tant.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada