
El lloc no està malament, petit, ambientació correcta, sobretot la il.luminació, molt adequada per a un sopar íntim. I la carta, molt tradicional, però amb una molt bona matèria prima. Musclos al vapor, amanida capresse, filet amb foie, bacallà a l´all cremat, són alguns dels seus plats. Tots molt ben presentats i molt ben preparats. En definitiva, tot està molt bo. Però peca de tradicionalitat en alguns aspectes que segurament no costaria gaire millorar: el pà, a llesques (sempre he pensat que és molt millor servir panets); el vi negre, massa fred, quasi a temperatura de cava; i les copes, massa senzilles, de vidre gruixut, com si anessis a prendre un símil de Don Simon. Un bon àpat, pel meu gust, requereix d´un bon vi i d´un bon pà i si aquests dos complements fallen, sobretot el de la beguda, et poden espatllar el plaer de degustar un bon plat.
FITXA
c/Amigó 53 / Tlf: 932 011 830
Horari: de 13:30 a 16:00 i de 21:00 a 00:00. Diumenges només migdia. Tanca els dilluns.
Tipus de cuina: mediterrània tradicional
Plat estrella: Espatlla de xai amb patates
Preu mig: 35€
Bodega: diferents DO
Menús: fan menú al migdia i un menú per a grups.
Reservat: Tenen un espai separat de la resta amb cortines que pot acollir a un grup d´unes 25 persones.
Adaptat a minusvàlids: No ho està.
Per anar-hi amb nens: no és aconsellable. Ni pel tipus de cuina ni per l´espai.
Recomanable per a turistes que vulguin viure 'un instant casolà'.
Com arribar-hi
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada