OLIVER&HARDY: Un Cotton Club a la Barcelona actual

L' Oliver & Hardy suposa un viatge als gloriosos anys 20, a aquells club nocturn on es reunien els intelectuals de l'època per a escoltar el millor jazz de Nova York. Aquest és l´ambient que intenta aconseguir aquest local, amb bastant èxit. Un local que combina en un mateix espai un elegant restaurant, un piano bar i una boîte clàssica, i que ofereix als seus clients la possiblitat de passar una agradable vetllada amb bona música, molt bon servei i un elevat preu (però no es pot demanar menys a un local que compta amb un servei de caviar bar).

El restaurant és un dels clàssics de la zona alta de Barcelona i ofereix una cuidada carta amb plats de la millor cuina mediterrània amb algunes influències de la cuina internacional (com els erissons de mar farcits i gratinats) i una presentació i servei impecable. També ofereix l´opció de tastar el seu menú degustació, del tot recomanable. És un local acollidor, luxós sense cap estridència i amb una aïllada i molt agradable terrassa de la que es pot gaudir tant a l´estiu com a l´hivern.

És un lloc molt recomanable. Evidentment no per a anar-hi cada setmana, a no ser que siguis un asidu a les seves nits temàtiques (competicions de dominó, sevillanes o jam-sessions).


FITXA
Avda.Diagonal 593-595(interior,davant del Hilton) / Tlf: 93 419 31 81

Horari:de dilluns a divendres de 13h a 16h i de 21h a 24h; Dissabtes només de 21h a 01h.
Tipus de cuina: alta cuina mediterrània
Plat estrella: filet de bou amb foie d'ànec i salsa de trufes; reposteria casolana.
Preu mig: 50€
Menú:al migdia, menú executiu per 30€. A la nit, menú degustació per 48€. També menús per grups.
Bodega: molt complerta
Fumadors: tenen una zona reservada
Salons reservats:té 3 salons privats, per 50, 70 i 80 persones
Terrassa: molt tranquil.la i agradable
Recomanable per a: un àpat de qualitat en un entorn luxós