
Un cop assegut, també t´ho has de prendre amb calma i seguir recordant que la cuina tanca tard i no hauràs d´engullir a corre cuita. La carta és llarga i complerta, i el temps que triguen en atendre´t els cambrers sembla l´indicat per a aquelles persones a qui encara els costa llegir. Però mentre t´esperes, pots anar atipant-te de pa de coca amb tomàquet acompanyat d´unes exquisites virutes de parmesà, en els millors dels casos, o uns autèntics tacos tallats a l´engròs i de qualsevol manera del mateix formatge. I amb una mica de bona sort ho podràs degustar amb la beguda a la taula, un ordre que varios dels seus cambrers no tenen del tot clar i et porten el vi gairebé a les postres.
Si superes tot aquest previ amb paciència i bon humor, segurament tindràs un bon àpat. El menjar, típic d´una braseria, és bo i està força ben cuinat, i no hi ha perill que t´arribi fred, doncs no tenen cap inconvenient en portar els plats a mesura que van sortint de la cuina, encara que la resta de comensals s´hagin d´esperar una bona estona a ser servits.
En definitiva, el millor és anar-hi només en aquells casos en que no et queda un altre remei degut a l´hora que és, de manera que no podràs passar-te tot el sopar pensant que hauries d´haver anat a un altre lloc.
Passeig de Gràcia 37
Tlf: 93 487 77 76
Horari: cada dia de 13h a 1h30 ininterrumpudament (només tanquen el 24 de desembre)
Tipus de cuina: braseria (però amb una carta amplíssima que també inclou alguns plats orientals)
Plat estrella: les carns
Bodega: correcte
Preu mig: 25 euros
Fumadors: no
Lavabos: nets i cuidats
No tenen salons per grups
Terrassa: al mig del passeig de Gràcia
Recomanable per: grups i noctàmbuls
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada